Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Ten film nedává zaboha žádný smysl a má skutečně tolik děr, že mi z toho často šla hlava kolem. Pokud ale vypnete mozek a překousnete divoké kreace Kate McKinnon, tak je to v rámci možností docela fajn zábava, která překvapivě exceluje v nářezových akčních scénách a trochu pokulhává v humoru. Avšak ten je v určitých momentech tak absurdní a mimo, až je vtipný. Mila to má tedy tentokrát za slabší 4*, a to především proto, že jsem se bavil o poznání více než u tragických Matek na tahu. 7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Skoro dvě hodiny (a je to sakra hodně) ze špiónského světa, zajímaví záporáci a děsivé záporačky a do toho dvě trubky. Jedna právě dostala kopačky přes textovku, ovšem nemá příležitost to svému (ex)milému pořádně vytmavit, protože jí někdo rozstřílí byt i s ním. Tady jde o kejhák, proto i s kámoškou vyráží na evropský trip plný nebezpečí. Včetně pražské zastávky. Nejde o sofistikovanost děje, jde o to, jak si to celé sedne a kolik humoru tvůrci nasypou na diváka, protože u natáčení se evidentně zúčastnění bavili dost. A tady vidím hlavní kámen úrazu. Za břicho jsem se totiž skutečně nepopadal. Na to, že tvůrci točili eRkovou zábavu, se mohli a měli odvázat víc. Což (a velmi příjemně) platí u akce, která je nápaditá a vcelku velkolepá. Třeba přestřelkorvačka v kavárně a následná honička v ulicích města jsou velmi vydařené. A drsné. Mila Kunis má kouzelný kukadla a komedie jí jdou. O onom supertalentu Kate McKinnon stále krapet pochybuju. Nejednou svými exhibicemi šlape vedle a divák se kvůli ní cítí i trapně. Ústí nad Labem nebo Boty proti lásce potěší. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě tahle komedie fakt funguje, i když zkrátit ji tak o půl hodiny by rozhodně filmu prospělo a třeba i dalo tu pátou hvězdičku. Dobře jsem se u toho pobavil, několikrát zasmál nahlas (což je co říct, komedií, kde bych se smál nahlas je málo), i ten příběh byl fajn, hlavní hrdinky dokonce ani nebyly tak otravné, jak jsem se obával... Fakt, takovéhle příjemné překvapení jsem nečekal. A rozhodně mi to zvedlo náladu. I ta akce je natočená celkem dobře, soundtrack (když je), tak tam pasuje dobře, fakt, jsem spokojený. A část v Praze byla taky super, i když Nové Hodějovice taky super, i když jim film věnoval sotva vteřinu. 4* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Flash disk, po kterém jdou všichni agenti světa, ukryje Mila Kunis na místě, kde smí jen gynekolog a pan Kutcher. Rozsviťte světlo s nápisem Applause! Dvě věci mě odradily. Přepálený herecký projev Kate McKinnon, kterou klidně mohla nahradit Schumer a bylo by to šumák a pak ta podivná ignorace násilných činů, kdy třeba před očima těch dvou prostřelí hlavu řidiči taxi a ony se chovají, jako by byly ve filmu.. Snažím se nemyslet na to, kam by tu flashku na jejich místě dala Melissa McCarthy.. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Škoda tej dvojhodinovej stopáže, ktorú hlavne v druhej polovici nie je veľmi čím vyplniť a tak začína haprovať tempo. Inak prekvapivo slušná komédia, s prekvapivo až priveľmi dobre natočenou akciou, prekvapivou občasnou brutalitou a neprekvapivo zohratou dvojicou Mila Kunis a Kate McKinnon. Keby Susanna Fogel nechala v strižni takú polhodinu materiálu, kde je Kate McKinnon až zbytočne nasilu trapná, než vtipná, mohla z toho vzniknúť svižná. nadpriemerná deväťdesiat minútová akčná komédia a jedno z prekvapení roku. Pri tejto dvojhodinovej stopáži a niekoľkých zbytočných scénach však len o niečo málo lepší priemer. 3* (6/10) ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)
  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno