Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (85)

Janega 

všechny recenze uživatele

Boh ako vyhorený, negramotný a parchantský šupák. Chcel by som vidieť výrazy na tvári puritánskych veriacich, keby toto videli. Originálne spracované nebo, aké by nevymysleli ani u Pixaru. Má to humor, má to nápad. Doba temna je oficiálne 2. séria, ale v podstate sa jedná o absolútne iný seriál, ktorý sa odohráva v inom prostredí a čase, rovnako aj hlavná myšlienka seriálu je iná. Jediné čo má spoločné s predošlou sériou sú herci. Mne spracovanie Neba prišlo veľmi originálne, preto sa aj čudujem, že ešte nevyužili ten potenciál. Každopádne Doba Temna je skvelá. Má výborný humor, kedy sa človek od srdca zasmeje a dokonca ani fekálny humor nie je trápny. V 3. sérii Divoký západ však už abstinuje poriadna satira a karikatúra, je to už len také vlažné. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy přijde seriál s nebeským motivem, který se bude snažit vytěžit něco z úspěchu Good Place. A i když má seriál nakonec úplně jinou zápletku, tak mi právě Good Place svým prostředím hodně připomněl. Zaujalo mě na něm obsazení. Daniel Radcliffe sice bude navždy Harry Potter, ale nikdo mu nemůže upírat to, že dokáže hrát. Zatím ve všem, v čem jsem ho viděl po Harry Potterovi, se mi zamlouval. Ať už to byla Women in Black, What If nebo tentokrát Miracle Workers. Navíc je doplněn Stevem Buscemim, který si užívá Boha. Celé to příjemně utíkalo, nebe bylo znázorněno zajímavě a bavilo mě spousta vtípku v pozadí jako plakáty v kanceláři a tak. I zápletka byla dobrá a na sázku s Bohem jsem byl zvědavý, jen je podle mě škoda, že si vybrali zrovna romantiku. Určitě by se našlo i něco zajímavějšího. Nicméně za podívání to podle mě stojí, rychle to uteče, ale Good Place se to vyrovnat nedokáže. Ukázalo se, že pokračování bude, ale bude antalogické. Takže se druhá série odehrává ve středověku a ta třetí pak na divokém západě. Závěrečná čtvrtá se pak odehrává v postapo světě a bere si hodně z Šíleného Maxe a Terminátora. A nejde se zbavit pocitu, že se po první série kompletně vyměnil tvůrčí tým, protože to prostě působí úplně jinak. Sám nevím, jak to hodnotit, protože jsem z toho rozpolcený. Některé vtípky mi přijdou povedené, ale pak hned přijde nechutný či sprostý humor a ten to úplně zazdí. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Boží nápad a boží Bůh Stece Buscemi! Celá ta vize řízení Země z továrny v nebesích mě nadchla! Prostě a jednoduše neotřelý nápad, které se povedl. Bohužel v mých očích nedotáhl vše, co si předsevzal. Mohlo z toho být určitě víc! V tomto sedmi-dílném formátu je to pouze taková groteskní jednohubka. Ale dozajista to své kouzlo mělo. Především díky skvělému Buscemimu. I love you, I love you... ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Sice docela zajímavé a vtipné, ale celkem průhledné s divným Bohem v hlavní roli...Nevím, jestli chtěl Steve Buscemi Boha zesměšnit, ale narozdíl od skvělého Božského Bruce to prostě není ono. Harry Potter je taky takový nevýrazný herec a to, že se děj odehrává na třech místech - Země, Nebe a "pracovna" Boha tomu moc nepřidá- špíš by to byl dobrý film s méně vaty, než seriál...hodnocení 1. série...60% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Naprosto zajímavý nápad jak to funguje v nebi a jak rozhodují o všem co se u nás na zemi děje. A tom jsem čekal celý seriál a to jsem se spletl. Pak už je to úplně něco jiného jen stejný herci a jiný prostředí, ale dějové už to nemá nic společného což mě dělalo dost problém, hlavně v druhé sérii , kdy mě to období středověku což mě nesedělo. Divoký západ už byl mnohem lepší a už jsem věděl co čekat. A přitom stačilo ty postavy poslat do toho období a dát jim tam nějaký úkol, hned by to jinak vyznělo. Tady je to jen kaleidoskop vtipů a ujetin někdy dobrých jindy spíš trapných a jindy zase hodně trefné. Jako celek je to dobrá zábava. ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama