Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Alyssa se po dvou letech rozhodne začít nový život, zatímco se jiná žena, plná nenávisti, vydává na vražednou cestu pomsty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem na tom, že první řadě (tenkrát to ještě měla být minisérie) jsem udělil pětikvalt a dvojce jsem chtěl o jednu snížit, protože je zkrátka slabší. Jelikož jsem ale tak neučinil, tak tři dávat nebudu. Sice jsem se pár dílů musel opět do tohoto nelibého světa dostávat, ale občas jsem se i tak přistihl, že po zhlédnutí jednotlivých, opět velmi krátkých dílů (stále vyhovující!), mám chuť si pustit alespoň ještě jeden. Po první řadě je toto povinnost, i když třeba někdo může mít pocit, že jsme dostali apendix, epilog, jež jsme už dovyprávět nepotřebovali...kdyby to ale byla novinka, zřejmě bych za doporučení tolik nebojoval. A nedivil bych se, kdyby Netflix začal po tvůrcích tlačit nějaké spin-offy. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. V návaznosti na takřka dokonalou první sérii, je tohle pokračování slušným sešupem a zklamáním. Pořád z toho lze vycítit autorské kořeny a důvtipné nápady s dialogy, vizualizací a trefným obsazením... ale nic to nemění na faktu, že výsledek působí naprosto zbytečně a mnohdy i uměle (až násilně) vykonstruován pro potřebu scénáře. A to je fakt velká škoda. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu tohoto hodně netradičního pokusu o černý humor pro teenagery jsem slupnul vlastně bez jakýchkoli emocí. Neradoval jsem se z právě viděného, ale ani nenadával s pocitem znechucení. Když přišel Netflix se zprávou o přípravě dalších osmi dvacetiminutovek, byl mi tenhle záměr naprosto ukradený. Protože ale nerad nechávám věci nedokončené, seriálu jsem další šanci dal a vůbec nelituju. Hned pilot téhle řady o postavě Bonnie navnadil na tak zahuštěnou zápletku, že jsem pár epizod dokonce opětkoval. Podtrženo, sečteno - svou druhou sérií si u mě The End of the F***ing World hezky napravil reputaci. Je ale dobře, že se příběh již nadobro uzavřel. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Neskutečně překvapilo. Během jednoho dne jsem bingwatchnul obě série v průběhu koronavirové karantény a můžu si je jen vynachválit. Ovšem spousta lidí mi tvrdilo, že druhá série není tak dobrá jako první. A já si myslím přesný opak. S02 je vyzrálejší a příběh skutečně posunuje. Jen svým stylem trochu jinak. V prvé řadě už se nejedná o lehce naivní černou komedii, nýbrž o thriller s komediálními prvky. Postavy se uklidnily a staly opravdovými osobnostmi. Nejsou hektické a dospěly do jakéhosi bodu porozumění. Hlavní záporačka pak působí jako kontrast. Tedy zrcadlo Alysse a Jamese za jejich chování v první sérii a je hlavní příčinou spouštěče jejich démonů. Krásné dialogové finále v sedmé a epilog v osmé epizodě je pak jen pohlazením po duši. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama