Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně seriál, který mě po všech stránkách hodně baví. Jednoduchý, brutální, trošku depresivní. Navíc hlavní postavy hrají mladí, kde ona je agresivní, nevybouřená, zajímavá a druhej je psycho na všech frontách, což je vlastně vševypovídající. Autoři pak zkázonosnou myšlenku natahují do absurdity, což ale zachraňují krátkými epizodami. Tak vlastně seriál nemá šanci nudit. Nicméně pocitově je to na čtyři hvězdy. Taková originální jednohubka, která si s hlavními postavami dělá doslova co chce. Tahle svěží seriálová filmařina je občas potřeba. Přímočaré a zábavné. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skvělý miniseriál, tihle britští Bonnie a Clyde generace Y. Celkem nevšední a velmi otevřený, nakonec jsem té nesympatické dvojici fandil...Britové prostě tohle umí...viz třeba podobná hodně originální seriálová sonda do duše generace Y Misfits... ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele

Po první epizodě, která pro mě byla tou nejlepší, jsem neměl tušení, kam bude příběh nadále směřovat. Hrdinové ještě byli poutaví a nepřevažovala u nich otravnost. Ta druhá charakteristika však také plnila svůj účel a nadále se s ním úspěšně pracovalo. Přestože si seriál zvládl udržet svůj styl, tak se začal po jedné zlomové události postupně zmírňovat a vyvíjet uvěřitelněji. Na jednu stranu mě mrzí, že jeho divokost už nebyla tak vysoká, na tu druhou bych možná nadával víc, kdyby mu zůstala. A ať se, prosím, seriál nerozrůstá o další řady. (Netflix) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01 - Zvracené a ujeté, přesto nehorázně vtipné, tedy pokud vám nevadí nejčernější humor. Postavy jsou zajímavé a zábavné, absurdita nebere konce. Já byl hodně spokojený. Těch osm dílů uteče velmi dobře, a některé scény a hlášky si zapamatuji na dlouho. S02 - Příjemné překvapení. Bál jsem se, že seriál bude zbytečný, ale opak je pravdou. Parádně to funguje, postavy jsou boží, má to velmi zajímavý a dobrý soundtrack a celkově to nemá vyloženě slabší místo. http://serial.tvzone.cz/the-end-of-the-f-ing-world/recenze/ ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi přísný britský humor, nezbývá mi nic víc, než vám doporučit se "vydat" na výše zmíněný konec F***ing světa, protože to byla vskutku jízda. Musím říct, že jsem na tento projekt narazil náhodou. Nevěděl jsem vůbec do čeho jdu, nicméně hned po pilotní dílu jsem věděl, že to bude stát za to. Dvě hlavní postavy jsou jeden z hlavních důvodu mého kladného hodnocení spolu s výbornou kamerou a i celým vyprávěním příběhu. Mělo to spád, zvraty a neméně vtipných situací, kde herecká dvojice excelovala. Britové tenhle styl žánru prostě umí, dávám silných 5 hvězd. Pobavilo! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoli oba hlavní představitelé hráli postavy, kterým je v seriálu 17 let, ve skutečnosti jsou mnohem starší. Představiteli Jamese (Alex Lawther) bylo v době natáčení 22 let a představitelce Alyssy (Jessica Barden) bylo 25 let. (Nelitos)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno