Reklama

Reklama

Kauzy Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 40 min

Účinkují:

Jaromír Soukup

Obsahy(1)

Nový pořad, ve kterém se generální ředitel Jaromír Soukup bude věnovat nejen aktuálním politickým kauzám, ale i těm, se kterými se setkáváme v běžném životě. Dozvíte se, jak bojovat proti těm, kteří vám ubližují. (TV Barrandov)

Recenze (50)

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Kauzy pana Soukupa jsou velice zajímavé a hlavně velice závažné, pouze nechápu, když má vše tak dokonale zpracované, proč nepodá trestní oznámení ke stíhání těchto zločinců ??? Že by to bylo vše domluvené a dělal ji tímto reklamu, kterou využijí po svém, pro nás neznámým způsobem ??? Myslím, že ta pravá náplň tohoto pořadu je nasrat lidi a potom se společně s gaunery bavit u šampáňa. ()

Reklama

Poryv odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotit Kauzy Jaromíra Soukupa je totéž, jako hodnotit jeho Arénu, Duel či Instinkty. Ony pořady, jejichž názvy jsou inspirovány koníčkem pana ředitele, boxem, totiž vznikly především pro bezbřehou prezentaci muže, který pozbyl sebekontroly a vymkl se sám sobě z rukou. Jeho verbální i gestikulační umění dává profesionální žurnalistice jeden direkt za druhým a s každým novým a novým pořadem, a bude jich jistě víc než dílů seriálu Doktorka Kellerová, se nezadržitelně blíží k finálnímu K.O., kterému zatleská nejeden Pitomio obecný. ()

husak_k odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad by se měl jmenovat spíše Autismus Jaromíra Soukupa, protože se sestává z chaotického máchání rukama, neustálého koktání a neschopnosti dát dohromady souvislou větu, která by dávala smysl. Jinak je to samozřejmě propaganda, za kterou by se nestyděli ani komančové, vzhledem k tomu, že většina "faktů" je lehce dohledatelná jako mylné dezinformace. Prostě další milionářskej kokot, kterýmu skončilo na med dost blbejch důchodců, a že jich nebylo málo. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost velká odvaha a zatím v Česku nikdy nikdo nic takového na veřejnosti a v Tv neřekl,jelikož Český národ jen žgrindá a kecá u piva a někde v ústraní za zády roztahuje svou držku aby neklesl před svými kamarády .A ty opět neověřené spekulace co zde někteří šíří patří ke koloritu české povahy.Barrandov je Soukupova tv a nemá zapotřebí ,aby ho někdo řídil nebo dokonce kontroloval.To snad ne.A slovo že je nastrčený( někým) znamená co?..Zjistěte si fakta a nepište neověřené kecy ,jelikož uvádíte spoustu lidí v nejistotu a omyl a začne se to posléze řetězově šířit a poškozujete tím jakoukoliv osobu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Některé texty, které obsahuje úvodní znělka, jsou zkopírované z Wikipedie. Text totiž obsahuje šablony, které využívá právě Wikipedie, jako např. [zdroj?] či [2]. (David7)

Reklama

Reklama