Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Medzi dvoma cynickými odmietačmi manželstva vzplanie zvláštny cit. Herecké obsadenie: Film by si zaslúžil menšie herecké obsadenie. Predsa len Keanu Reeves a Winona Ryder sú hercami trocha iného kalibru ale zas prečo nie. Ak sú na to prachy, tak sa tomu nebránim. Prevedenie: Vo svojej podstate ide o komédiu založenú prevažne na vymakaných dialógoch a hláškach. Celkové poňatie príbehu je preto na pozadí a úplne to ovláda ústredná dvojica. Pocity: Dosť som sa pobavil. V tejto dobe mi veľmi sadol podobný tip humoru. Netreba byť za každú cenu vtipný vizuálne. Niekedy zapôsobia viac slová. Pridaná hodnota: Príbehovo ide o komédiu ako asi každá druhá. Najviac zarezonuje herecké obsadenie a nabité hlášky v dialógoch. 77% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

U mňa spolupráca K. Reevesa a W. Ryder opäť zafungovala. Scenár je jednoduchý (možno až príliš), ale tie dialógy sú za to zaujímavo napísané. Nehovorím, že všetky sa mi páčili, ale boli medzi nimi také, ktorý sa mi aj po skončení snímku stále motali v hlave. Za prípadný neúspech filmu spomínanú dvojicu neviem viniť. Film, kde vedľajšie postavy prakticky existujú len v pozadí a bez akýchkoľvek hereckých činností. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Dost zvlastny film. Napad, ze to bude len o dvoch hercoch a vsetci ostatni budu len kulisy sice originalny, no asi aj trosku na skodu. Dialogy pridlhe a vela...ale humor tam bol, parkrat som sa nahlas zasmiala. Scenka s pumou vsak bola neprirodzena a prehnana, trosku to tym pokazili. Zaver sa mi pacil. V kine by som to asi vidiet nechcela, ale ako taka oddychovka moze byt. Okrem ineho zaujimave herecke obsadenie...A este jedna zvlastnost, kto by cestoval taku dialku na svadbu byvaleho snubenca? 60%. ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela příjemně kousavá konverzačka, která ovšem všechen svůj vtip vyčerpala v první třetině filmu a pak už jsem se přistihla, jak vypínám a už to ani neposlouchám, jelikož informace obsažené v dialozích byly stále se opakující nebo nulové. Pořád je to ale lepší než průměrná romantická komedie. Je to můj tisící ohodnocený film, tak jsem měla potřebu se k němu vyjádřit také slovně. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velice slibná chemická konstelace oprašující lidské sympatie našich hereckých oblíbenců z devadesátek. Mimochodem, proč je Winona mimo focus? Je pořád stejně hezká a zajímavá bezprostředním a úpřimným hereckým projevem! Přibývajícími minutami ale vylejzá na povrch scenáristova/režisérova bezradnost. Ten jakoby se chtěl přiblížit Linklaterově Sunrise/Sunset/Midnight trilogii, ale místo přesného a promyšleného konceptu necháva ústřední dvojici improvizačně tvořit jakože humorné situace a dialogy, které jsou zoufale nevtipné a v horším případě krčovitě strojené a nefunkční (sex na louce). Koncepční zajímavostí u tohoto filmu zůstává pouze to, že do obrazu s dvojicí se téměř nedostane žádná jiná postava. Že vedlejší postavy - když už se nějaká objeví - jsou dvojicí sledovány výhradně z povzdálí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)
  • Winona Ryder (Lindsay) a Keanu Reeves (Frank) jsou jediné role ve filmu. Jediné hlasy, které se ve filmu ozvou jsou filmy, které hrají v televizi v pokojích, nebo oznamy provedené přes PA systémy. (newpage)

Reklama

Reklama