Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně vynikající rodinná komedie, se sympatickými herci, uřvanými dětmi a jedním nevyužitým psem... V Americe je možné zjevně úplně všechno i "kupování" si dětí na "trhu" - což mě teda upřímně šokovalo.. No a nebýt té skupiny, kde se všichni sebetrapnějšímu vtipu řechtali až k popukání, bylo by to ještě lepší...90% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nemám rád moralistické filmy, ale tohle mne sundalo, hlavně konec, tam mi něco spadlo do oka, nejspíš cibule. Zvláštní, přitom bych přísahal, že ten film je špatný. Na komedii je málo vtipný na nějaké drama zase moc debilních vtípků. Jsem moc rád že jsem si to pustil. Starý sprostý cynik se ve mne na 2 hodiny trochu utlumil. 8/10 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Navzdory (prominutelnému) idealistickému přístupu a zpracování hodně silný příběh a film. Ono je vlastně i dobře, že je to pojato tak humorně a lehce, o to více z toho vystoupí a zasáhnou ty vážnější partie filmu. Rose Byrne je prostě k sežrání, Wahlberg má se mnou problém, že si ho ještě pořád pamatuju jako Marky Marka a ne a ne se té vzpomínky u jeho filmů zbavit. Ale nehraje vůbec špatně. Dětští herci paráda. Český název filmu tradičně poněkud mimo. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SHE'S GOT A KNIFE. IT'S JUST A SPONGEBOB KNIFE. IT'S STILL A KNIFE." --------------- Keď Marky Mark netočí akčnosti s Bergom, venuje sa podpriemerným komédiám s plyšákmi a Willom Ferrellom a keď ani tomu, tak občas zapláva do vôd rodinnej komédie, čo je po romantickej komédii asi ten najhorší možný žáner. Jediná výhoda, keď už sa točí poriadne (veľké štúdio, viac peňazí, lepšie obsadenie a skúsenejší tvorcovia), je, že sa na to ako celok díva lepšie. Platí to aj v tomto prípade. Je tu pár zaujímavých vecí, ktoré osviežili sterilný obsah, napr. to, ako Mark videl deti ako psov, domy, renovácie interiéru, príp. postava October a jej obsesia so snímkom Splnený sen. Film mohol dosť vyťažiť z emocionálnej stránky, no s výnimkou jednej či dvoch scén to bolo ploché ako pristávacia dráha. Jednu hviezdu za úžasnú Izabelku Moner a tiež za knockout basketbalkou do tváre. Možno pridám aj druhú za bernského salašníckeho havina a fakt, že som to videl už dvakrát. Ešte uvidím. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tím hlavním důvodem, proč jsem si tuto komedii pouštěl, byl bernský salašník na plakátu k filmu. Ve výsledku byl pes v záběru jenom párkrát, ale i tak mě to velice bavilo. Wahlberg a Rose Byrne vytvořili pohodovou dvojici, které jsem tu šťastnou rodinku přál. Příjemná feel-good záležitost s několika vtipnými scénami. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama