Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál pojednává o životě kontroverzního venezuelského prezidenta Huga Cháveze (Andrés Parra). V tomto příběhu, jenž mísí prvky telenovely, fikce, ale i skutečných událostí, je nám představeno jak politikovo dětství, tak i průběh jeho kandidatury na post prezidenta – opomenuty ale nejsou ani jeho lásky a jiné milostné aféry... (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Kvůli kontroverznímu námětu pojednávajícím o činech bývalého prezidenta Huga Cháveze byl seriál ve Venezuele zakázán – současný prezident země Nicolás Maduro produkci nazval „imperialistickým odpadem“. Stoupenci zesnulého prezidenta také požadovali důkazy, že Chávezova rodina dala souhlas k natáčení – povolení Sony Pictures Television dostalo od Asdrúbala Cháveze, Hugova bratrance. (fiLLthe3DD)
  • Aby se Andrés Parra proměnil do postavy Huga Cháveze, musel v maskérně strávit přes dvě hodiny. Na roli se však Parra připravoval déle než rok, během kterého sledoval projevy tohoto kontroverzního venezuelského politika a také se učil správný přízvuk (Andrés je Kolumbijec). (fiLLthe3DD)
  • V první epizodě bylo použito více než 400 digitálních efektů. (fiLLthe3DD)
  • Venezuelané tvoří více než polovinu hereckého obsazení, přičemž děj se v této zemi také odehrává – ve skutečnosti se ovšem natáčelo v Kolumbii, a to ve městech Bogotá, Yopal a Villavicencio. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama