Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Déšť šíří smrtící virus a sourozenci Simone a Rasmus se musí ukrýt v podzemním bunkru. Jenže se přitom oddělí od svého otce. (Netflix)

Recenze (13)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě ještě nevím, co si o tom pořádně myslet. Samozřejmě to je zajímavý příspěvek do žánru unikátněji pojaté apokalypsy, kde tentokrát hraje roli déšť. Časový skok nečekaný a poněkud bizarní, nějaké ty nelogické prvky by se taky našly (pokud je půda nasáklá deštěm, nenachází se v ní náhodou také virus?) a na dánštinu si člověk taky musí chvíli zvykat (anglický dabing zní uměle). Ale dám tomu šanci, možná vzhledem k délce i celý seriál a uvidím, jaký konečný verdikt si nechám. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl hodnotím vždy hodně přísně. Uz jsem tu psal z jakého důvodu. Nicméně co se tohoto počinu týče tak musím říct, že zacatek se povedl. Prvních 15 min, ať už stylem natáčení, nebo atmosférou jsem skoro nedutal. Potom v bunkru to bylo taky zajímavé a konec nalákal. Ano, uplynulo mnoho let a ano lidé zůstali. Natočené to je pěkně a příběh vypadá zajímavě. Miluju postapo, k tomu virus, déšť to vše naznačuje parádní atmosféru. Takže začátek slušný. Jen škoda, ze to začalo tak rychle a byl bych rád, kdyby se v průběhu objevily trošku survival prvky. Uvidíme jak to bude dál. Zatím 3,5* ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh je zajímavý, ale prostě tomu něco chybělo. Možná, že je to opravdu hlavnímy hrdiny, moc jim teda nefandím... Brazilcům (3%) nebo Němcům (Dark) vyšla spolupráce s Netflixem o dost lépe. I to prostředí zamknutého bunkru se dalo využít více, třeba jak to bylo v 10 Cloverfield Lane, mohli tam mít nějakou nejistotu, zpochybňovat vše, co se děje, ale tvůrci s ničím takovým nepřišli. Mám strach, že další díly budou jen o nudném běhání po lese a tu nejlepší část má seriál již za sebou... No, uvidíme, na další díly mě to i tak nalákalo dost. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostaňte vnútri a vyhnite sa dažďu - a preto z tohto dôvodu vybehneme von z auta. Našťastie sa nehoda stala 14 metrov od záchranného bunkru. A ako píše Livingdead, dcérenka kvôli ktorej skape maminka nevyroní ani slzičku...uvidíme ako sa to bude vyvíjať ďalej, napriek kritickeho komentáru z mojej strany relativne sľubný úvod. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no... pokud byl záměr tvůrců, hned od začátku nesnášet hlavní postavy, tak se to povedlo... ona hned z kraje úplně dementně zlikviduje matku, aby se pár minut na to snažila opustit i malého bráchu a nechat ho samotného v bunkru... jo, v tu chvíli to bylo na ránu do hlavy... herecké výkony spíše podprůměrné a fakt si postavy v pilotu nejde nijak oblíbit... jediný důvod, proč se podívám i na další díl je zvědavost... post-apo mám moc rád, takže dost i odpustím, ale zatím tak dvě hvězdy s odřenýma ušima... 31%... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama