Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (74)

Faila 

všechny recenze uživatele

MIluju, když podle hodnocení a komentářů tady na csfd očekávám nějakou srajdu a nakonec se z dotyčného filmu vyklube docela příjemná záležitost. 2. tlustá řecká svatba nebyla úžasně zábavná ani dojemná a jistě se najde mnoho jiných současných podobně žánrově zařazených filmů, které ji o dost předčí. Ale MTŘS 2 je rozhodně pohodový snímek, který nenaštve a neurazí, možná jen nezaujme. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toula a jej rozvetvená grécka rodina je späť. Stala sa z nej matka, ktorá má starosti so svojou dospievajúcou dcérou. Je tu "Moja tučná grécka svatba 2". A poviem vám, že som hodne sklamaný. Všetko to svieže, zábavné a vtipné čo fungovalo v pôvodnom filme sa akosi vytratilo. Herci zostali, ale pohodová, bláznivá atmosféra sa stratila. Som toho názoru, že toto pokračovanie nemalo vôbec vzniknúť. Je to nudná komédia, ktorá parazituje na úspechu svojho podareného predchodcu. ** ()

Reklama

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné a milé vidět zase všechny pohromadě a zjistit, že se vůbec nezměnili. Pořád jsou to ufrflaní řekové, kteří se snaží přehnaně pořád někomu organizovat život a pokud možno řešit všechny problémy někoho jiného, nicméně rodinka držící pohromadě, kde i pubertou fackovaná Paris musí uznat, že není nic lepšího než milující a fungující rodina. Moc milé, podařené, občas jsou tam hluchá místa, kde se rodina baví v podstatě o ničem, ale je tam dost momentů na zamyšlení a po shlédnutí musím konstatovat, že ač jsem se zdaleka tak nepobavila, jak u jedničky, zanechal mi film velmi hřejivý pocit u srdíčka. I to někdy stačí. :-) ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tleskám za odvahu do toho po tolika letech jít. Navíc, trojka bude, takže lidi do kina na to chodí a to jsem rád. Mám rád Řecko a cokoliv s tím spjaté, takže i když to není už takové jako jednička, a je to vlastně i zcela odlišné, přesto mě to bavilo a klidně si tuto rodinku znovu dám a tentokrát na jejich "domácí" půdě, i když už bez pár starších herců... ()

Poupe 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se v kině tak dlouho nesmála jako při sledování tohoto filmu. Ano, některé vtipy už nejsou vtipné, občas si člověk řekne "Proboha!!!", ale ve výsledku je ten film prostě takovým tím momentem, kdy si člověk řekne "Nakonec ta moje rodina není tak špatná" :) Kdo moc nečeká, bude mile překvapen, že to není zas takový průšvih jak by se u druhého dílu čehokoliv dalo předpokládat. Zápletka je taková trochu slabá, ale pro mne osobně to byl krásný flash back na high school a žádání kluka na prom night. Takže za to dávám hvězdičku navíc. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama