Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jen při tom babišovském postoji páně Soukupa doufám, že tenhle masochista a gerontozemanofil svým penězům navzdory ve svých snahách dopadne podobně jako při Fischerově prezidentské kandidatuře či svých politických polucích, ať už se Zelenými či Věcmi veřejnými.. Válka s mloky, totiž Kavkami, právě začala, tak snad tu barrandovskou Kungfu Pandu někdo konečně klepne přes prsty.. ()

mapar odpad!

všechny recenze uživatele

AAARGH ... . No a teď více slovy: Musím uznat, že jsem nějakou dobu nedokázal odtrhnout oči od obrazovky. Chvíli jsem přemýšlel, jestli je to nějaká meta-parodie na povrchnost facebookové generace, až jsem nakonec došel k závěru, že je to stejný stupeň fascinace, který nutí lidi koukat na lidské utrpení. Je to prostě tak hloupé a ubohé, že způsobený šok vám na několik minut zabrání to vypnout, protože mozek nedokáže tak rychle uvěřit v existenci reality, kde takováto entita existuje. Trochu se obávám, že zrůdnost této entity je tak přitažlivá, že stejně jako já se i spousta dalších diváků bude chtít přesvědčit na vlastní oči. ... radši si je vydloubněte, nebo se šťourejte v nose. Konec konců cokoliv tam najdete bude mít větší zpravodajskou hodnotu než tato entita ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám Jaromírovi jednu hvězdu za to, že když už potřebuju v televizi vidět nějakého toho kokota a zrovna nikde na obrazovce neběží záběry z poslanecké sněmovny, tak mám záruku, že většinou během přepínání kanálů narazím na jeho ksicht, protože on je na Barrandově skoro pořád a ve všem. Co se kvality týče, tak to raději pomlčím. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vážený pane zbohatlíku, nehodlám zde bulvárně řešit ,,na co si nasazuješ Brož", případně jestli záseky v řeči souvisí se zálibou v rohování, ale k pořadu bych si několik poznámek dovolil. Za prvé - vše by vypadalo poněkud lépe bez toho dosazeného smíchu. Či kdyby, alespoň trochu, korespondoval s výroky tvé osoby. Bohužel působí, jako by jej mixoval obsedantně kompulzivní zvukař s úletem na snaze trefit se mimo. Což ničemu skutečně nepomáhá. Za druhé - nejsi dobrým moderátorem. Komentátorem. Komikem. Rétorem. A pak se, byť jsem ochoten připustit, že na některé celosvětové okolostojičnosti hledíme podobně, smysl sdělení nejen vytrácí, ale je přímo předhozen oponentům ku snadnému rozcupování metodou převodu na osobní rovinu. Za třetí - shrnutí. Zruš umělé tlemeníčko, piš scénář a najmi si na to nějakou populární prodejnou držku. Zdroje snad ještě jsou, ne? ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Týden podle JS jsem viděla poprvé, náhodou, a bavil mě. Pan Soukup se na události a věci, co se dějí, divá podobně jako velké množství lidí. Aspoň tak soudím z toho, co jsem viděla. Nehraje si na celebritu, naopak se snaží události vysvětlit a přiblížit i jednodušším lidem, aby věděli, o co vůbec jde. Zejména co se týče politických a tunelářských kauz. Je mi sympatické, že se ředitel soukromé televize nad obyčejné lidi nevyvyšuje a snaží se jim na obrazovce přiblížit. Za mně určitě plus a na pořad se ráda zase podívám. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama