Reklama

Reklama

Mrazivý lov

Trailer 1

Obsahy(1)

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vojnová veteránka Clair Hamiltonová pátra v horách po ľuďoch, ktorý uniesli jej syna Charlieho...Odporúčam sa tomuto filmu vyhnúť, pretože tak hlúpy scénar je ťažké vôbec vymyslieť. Už v úvodnej scéne by bola Clair mŕtva, potom ju opäť nepochopiteľne jeden z únoscov zachráni pred utopením v jazere aby ho mohla ďalej ponižovať, v lese a v hlbokom snehu bez problémov obíde lovca ktorý má skvelý výhľad a loveckú pušku a ońa ho koltom .38 bez problémov trafí zatiaľ čo lovec niekoľkokrát minie, 45 kilový cca 13 ročný Charlie odrazí útok vlka bez toho aby zakolísal (skúste sa obliecť do kompletu ako figurant pre psovoda, niektoré útoky psa budete mať problém ustáť aj keď budete mať 90 kíl) a neskutočnému feminizmu v tomto filmu zasadí korunu záver a to ako sa Otec a jeho skupina vo výhodnejšej pozícii s malým ako rukojemníkom vzdajú. Vôbec by Clair spolu s jedným s Otcových mužov nevpálili guľky do ich sprostých hláv a nezobrali peniažky a Charlieho následne predali kupcovi, ktorého mali...Toto scénarista nemohol myslieť vážne. Každý normálny človek si váži mužov rovnako ako ženy. V dnešnej dobe sa však liberálny fašisti rozhodli bojovať proti neexistujucému patriarchátu a občas to dopadne až takto zle. Rozhodne nepozerať, odpad som nedal iba za peknú prírodu a vlkov, inak katastrofa. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco na způsob In The Blood v mrazivém horském prostředí, ale chyba lávky. I v tomto případě Gina sice někoho zachraňuje, ale v tomto případě jde jen o úmorný výlet krajinou, která trpí podivnými klimatickými zvraty. Akce je minimum a když na ní dojde, tak je příšerná a nelze přehlédnout ani fakt, že střelná či jakákoliv jiná zranění nic neznamenají a hlavní hrdinka je naprosto imunní vůči byť jen minimálním známkám podchlazení. 25% za vlky i Ginu, která se mi prostě líbí. ()

Reklama

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Že by takhle vypadala veteránka z mise? Nu co, možná že tam vařila nebo tak něco. Anebo ji tam zavřeli do mrazu a ona se tam celou dobu otužovala? Protože to by asi pak vydržela v mrazivé přírodě, po koupeli v ledové vodě, poté, co si šaty tak rychle vysušila nad ohněm? Do toho všudypřítomní vlci, kteří si teda zrovna nevšímají ani mrtvoly jiného vlka či spících lidí, ale raději přijdou lovit tyto lidi až se rozední a lidé vstanou majíc pak zbraně, protože pak je lov pro smečku asi snazší a jistější? No, celkově je to podivný film, který opravdu stačí jedinkrát vidět. Slabší 3*. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ahááá, tak ono to nebylo skandinávský, tak tomu dáme nízké hodnocení. Nechápu, co se to tu na ČSFD rozmohlo za fenomén dávat vysoké hodnocení severským filmům, když jim stejně podle mne půlka uživatelů nerozumí a jen dělaj machry, že je jako baví utrpení jiné etniky.. Já osobně jsem Čech a nestydím se za to a u filmu se chci pobavit, nikoiv mít depresi. Zde byla nádherná kamera, obstojné herecké výkony a hlavní herečka se chovala naprosto přirozeně. Pokud tady někdo píše opak, tak je mi ho líto, protože se neumí uvolnit a na truc dávám hvězdu navíc. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám líbil Revenant a máte rádi chronickou neherečku Ginu Carano, pravděpodobně se vám bude líbit i Daugter of the Wolf. Akorát tomu nebudete pálit pět hvězd. Doughter of the Wolf je slušný nízkorozpočtový survival výplach s vlkem jako bonus navíc. Plus mistrovství světa v chůzi s prostřelenou nohou překrásnou kanadskou přírodou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 18. března do 13. dubna 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama