Reklama

Reklama

Mrazivý lov

Trailer 1

Obsahy(1)

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

kingik 

všechny recenze uživatele

Richard Dreyfuss coby démonický stařík, co psychopaticky láká mladší hereckou kolegyni na své dřívější herecké úspěchy. Vyštván v silně důchodovém věku do mrazu a zimy kanadské divočiny marně čeká na telefonát od Spielberga, že bude reboot Čelistí a Blízkých setkání třetího druhu. Ovšem na dostaveníčko s Ginou Carano nemusí žehrat. Sice mu podle předpokladů nedala, nicméně o to víc mohl být rozezlen a sadisticky si libovat v únosu jejího filmového syna. Režisér David Hackl šel na svoji tour mezi lesy a vlky naprosto jednoduše. Gina Carano dostala jasný úkol být za neohroženou sexici, která své dítko vyrve ze spárů únosců přímočarým akčním způsobem. Bude se cedit krev, vytáhnou se sněžné skútry a kulky budou svištět čistým horským vzduchem. Ono i máchání se v pramenité vodě může být tělu i kondici prospěšné. Svižné tempo, kdy se neustále něco dělo, zábavně psychopatický Dreyfuss a o něco méně využitá parta kumpánů kolem něj, z níž trčela především černá mrcha Sydelle Noel. Brendan Fehr sice také spadal do jeho party, ale byl tím hodným maníkem, který se vzpíral zabíjení. Hackl vděčné a svým způsobem pro nenáročné akční náměty atraktivní prostředí zužitkoval bravurně, tudíž košaté dialogy ustoupily do pozadí a na nudu nebyl prostor. Připouštím, že v oblasti akce a jejího technického zpracování se dalo ještě ledacos zlepšit, ovšem nechci-li být umlácen hlubokomyslnými akademiky, dám si tuhle rychle ubíhající horskou jízdu se sympatickou herečkou v titulní roli. 8/10 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak G. Carano nemusím, tady se mi líbila a role jí sedla jako ulitá. Ne nadarmo se říká a platí to u všech živočišných druhů: "Nikdy nenaser matku!!" Hodně mi udělal radost záporák v podání R. Dreyfusse. Sedlo. Super prostředí, tvůrci se nebáli krve a myslím, že se i drželi takové nějaké reality. Žádné velké hrdinství... Líbilo! ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nádherná divoká příroda a všude sněhu, že vám z toho začíná být zima. Tím to, ale bohužel pomalu končí. Zápletka je klasická, unesený syn, ale pozor, teď přijde změna, nenastupuje Borec, ale Borkyně a to jeho máma, která sloužila v armádě, takže únosci jsou už teď v prde…, no a aby toho nebylo málo, má naštvaná maminka nějakou tajemnou symbiózu s dominantní samicí smečky vlků a to už mi přijde přátelé opravdu moc…. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To je presne ten film, ktorý keď dopozeráte, tak si povzdychnete, že zase tá Kanada. Zas natočili film o troch nehercoch v lese, v snehu a vypustili medzi nich zopár vlkov, nech je to akože napínavé. Dej katastrofálny, výkony žiadne, Gina sa ani len nepobila, len sa kúpala v ľadovej vode a prežila to. Našťastie je to krátke a stupidita je rozdelená rovnomerne. 1 z 5 ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová akční slátanina plná nelogických scén, mizerných akčních scén a ještě k tomu velmi nekvalitně natočených. Příběhově je film úplně mimo a scény leckdy vůbec nedávají smysl. Silně emancipovaná hlavní postava, pojata velmi feministickým stylem, je extrémně nesympatická a místy působí jak úplný nadčlověk (Terminátor). Ostatní herci nevýrazní nebo nudní. Exteriéry kanadské přírody vypadají nádherně, jejich potenciál je však využit jen minimálně. Děj je nudný, nemá žádný spád ani napětí. Když to tak shrnu, tak nám zde tvůrci předvedli absolutně nulové filmařské řemeslo a podařilo se jim natočit další naprosto zbytečný snímek. 0/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 18. března do 13. dubna 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama