Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 4

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (123)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude Van Damme) pracuje v nočním podniku jako vyhazovač, ale při jednom zásahu se stane nehoda a je propuštěn. Lukas se stará o dceru a proto přijme práci ve striptýzovém klubu, ale ozve se policie a vše se maličko zkomplikuje... Příběh je vyprávěn v pomalém, realistickém tempu a divák by si mohl skoro myslet, že se pro námět čerplo ze skutečné události. JCVD zkouší nové věci a v tomhle případě to nedopadlo vůbec špatně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně to Jean Claude pochopil. Lukas je totiž hodně slušné francouzské drama, které má výborný scénář a v něm doslova excelujícího Van Damma. Občas není potřeba všechny zkopat do hranaté krychle a snažit se z každé scény udělat akční zážitek. Stačí totiž dobrý scénář, pár akčních momentů a nějaký ten zvrat..no a je o kvalitu zaděláno. Dlouho se mi nestalo, abych měl z Van Damma takovou radost, jako v případě tohoto kousku. Kéž by mu to vydrželo. Rozhodně lepší evropské autentické drama, než další béčkovej akčňák. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Na rovinu! Jestli Žán trošičku zmoudřel, uvědomil si jak vypadá a kolik mu je, tak klobouk dolů a zároveň palec vzhůru! I když jsme na něm jako caparti v devadesátkách vyrůstali a já ho uznávám a fandím mu, tak poslední jeho filmy cca 10ti let vypadají dost komicky. Konečně film s dědkem bez otoček a karate. Solidní syrový drama, který dokáže vybudit i nějaký ty emoce a napětí. Za mě jo. Na Van Damma ta role opravdu jak ušitá! Příjemný překvapení! 65% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ve finále horší, než jsem čekal a nebýt solidního konce, šel bych asi ještě níž. Příběh není nějak originální, zápletka přímo tuctová a nad některými nelogičnostmi zůstal můj rozum stát. Takže jen za závěrečné rozuzlení, figuru Žána a krapet z nostalgie dávám za tři. A rychle končím, nebo si to zase rozmyslím. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádná odbornice na rozbor každé prkotiny The Bouncer, nicméně jsem tady skoro od začátku věděla, kam se to bude ubírat. Jediná docela podstatná věc na konci je pro mě otazníkem. Zarytá VanDammovka také nejsem, ale když jsem četla ty jeho tři životopisy, tak mu jednu hvězdu přihodím, páč se mu například taky líbí Pretty Women…….a má rád vážnou hudbu... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)
  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)

Reklama

Reklama