Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh tedy zase o moc nepostoupil, ale na rozdíl od předchozích dvou epizod jsem tady dostal hodně slušný prison break s postavami, které byly dostatečně zajímavé (a měly díky délce dostatek prostoru), s dobrou režií a choreografií soubojů, nějakým tím zvratem (ačkoliv to nebylo samozřejmě zase nic překvapivého) a se zapojením do širšího kontextu galaxie. Což je pro mě asi největší plus. I když mě rozhodně bavilo vidět i ten kontrast a napjatý vztah mezi Mandem a ostatními lovci/žoldáky. Mando pod dohledem malého dítěte opravdu taje.. svým vlastním způsobem. ()

Seniad 

všechny recenze uživatele

Mando, Bill Burr v maskáčích, nasteroidovaný čert, psychotická mimozemská šereda a egoistický droid/hacker kdepak jsem jen podobné téma viděl, no ale tak na disney to za 5 i přes pohádkový konec bude, kdyby je vyčistil mnohem uvěřitelněji v džan vik stylu bylo by to zasloužených 5 *, ale na disney je neuvěřitelně dobré ;-). ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stylem vyprávění dost podobné jako předchozí díl(y). Nemám žádný problém s těmahle epizodníma prácema. Právě naopak, je to fajn koncept, který funguje sám o sobě a zároveň jako natažení děje. Je to tak skoro u každého seriálu, než se hlavní pointa vyřeší nebo vyřeší a znovu zamotá v posledních dvou či pouze posledním díle. Tak snad každému dochází, že sleduje seriál, ne na osm dílů rozdělený film...a je zvláštní si na to stěžovat  :/ ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť dobrý nápad spraviť epizódu s chrapúnskymi žoldniermi. Pekne bolo vidieť rozdiel medzi nimi a Mandom. Dokonca aj náznaky sprostejšej reči boli, zato palec hore. Príbeh ako taký je slušný. Tempo šlape. Atmosféra dotváraná dobrou hudbou je fajn tiež. Nuž, samotný ten nápad s väzením na nestráženej lodi vo vesmíre je... pekne povedané veľmi blbý. Veď predsa také niečo sa dá jednoducho prepadnúť. Aspoň oceňujem zapojenie Novej Republiky do deja a dúfam, že sa s ňou v seriáli ešte zopárkrát stretneme. Koniec je akýsi nemastný - neslaný. V "Chapter 6: The Prisoner" Mando ukázal svoju bojovú stránku v plnej kráse - fakt borec👊, ale už sme ho videli zabíjať, takže nechápem, prečo sa zachoval ako nejaký Jedi a nechal tých hajzlov žiť. Aj keď tá jeho hra na mačku a myš bola výborne spravená. P.S.: Rôzne odkazy a narážky potešili💗. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando se zase po nějakém čase trošku rozpohyboval a šel na další misi, kterou vyřešil bravurně. Tentokrát měl k dispozici skvadru dementních idiotů a přesně tak se k ním i Mando zachoval. Kdyby mi ty postavy nebyly tak nechutně nesympatický, dal bych plný počet, protože Mando si ho zaslouží. // 4,5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa. (ČSFD)
  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)

Reklama

Reklama