Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení 75% zcela mimo mísu. John Hamburg neumí točit nic jiného než průměrné komedie a tahle to jen potvrzuje. Parkur se slepicí nebo multifunkční záchod nejsou špatné komediální nápady, ale neubráním se dojmu že z nich šlo vytěžit mnohem více. Bryan Cranston se do komedie nehodí vůbec. Čekal jsem kvalitu, která se nedostavila. Přitom téma vzbuzovalo nemalo naděje. 55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet, solidne trailery a film je nakoniec celkom nudny. Je to vlastne tradicne vystavany rodinny film v ktorom sa akurat trochu fuckuje. Po tom prvotnom soku zo stretnutia medzi konzervativnym otcom a blaznivym napadnikom jeho dcery uz film nepride s nicim skutocne zabavnym. Snad okrem sceny s toaletou. Zvysok je sterilna a strasne ukecana nuda. 4/10. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hit and miss. Pozerateľná a v najsilnejších momentoch naozaj vtipná komédia, ktorej však zbytočne ubližuje scenáristická snaha oživiť klišovitú zápletku zbytočne vulgárnym humorom. Niekedy to funguje, niekedy vôbec a z viacerých scén je cítiť hlavne dialógová samoúčelnosť a nedostatok kreativity. A že je týchto scén v 110 minútach viac než dosť. Výsledok ako-tak zachraňuje hlavne zábavný koncept, vynikajúci James Franco a tých pár skvelých nápadov typu Justine. Nie je to málo, ale premárnený potenciál je to určite. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THESE FUCKING MOOSE BALLS ARE IN MY MOUTH!" ---------- Podarená komédia, ktorá je obsahovo preplnená americkou popkultúrou. Pohodový a relaxačný priebeh, úprimné postavy, teplé prostredie a humor, ktorý je samozrejme subjektívny, takže spomínať ho, je zbytočné. Cameá od rôznych veľkých osobností plusom. Cranston najväčšie plus. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Aplikace „Ape Assassins“ vyvinutá ve filmu Lairdem (James Franco) je k dispozici na iPhone App Store. (Dr Lizal)
  • Když se Ned Fleming (Bryan Cranston) pokouší dostat do počítače společnosti Laird, píše hesla, která se mu zobrazují jako slova. Z bezpečnostních důvodů se však hesla vždy zobrazují na obrazovce jako série hvězdiček. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama