Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

castor 

všechny recenze uživatele

V některých scénách jsem si bohužel vzpomněl na Roberta De Nira (Děda je lotr), kterak posuzoval velikost penisu Zaca Efrona nebo mu opakovaně rval palec do zadku. Bryan Cranston z toho ještě vychází docela se ctí, ale často mi stydno bylo. Mnohdy je to totiž i tady drastické trápení než pokus o komedii. Otec rodiny je vážený chlapík ze staré školy, jeho dcerka je chytrá kočka, jenže se zakoukala do bohéma a ukrutně prachatého vývojáře herních aplikací, který má svérázný životní styl a především je tak trochu hovado, které má doma kupříkladu obří akvárium s mrtvým losem naloženým ve vlastní moči. A to má být potencionální zeť. Děj je jednoduchý a předvídatelný, délka poměrně kritická. Vtípky se navrch začnou tak trochu opakovat. Navíc stavět snímek jen na nekorektním humoru nestačí. A o nějaké výpovědi o generačních rozdílech si můžeme nechat tak akorát zdát. James Franco je zřejmě zdatný v improvizaci, ale začíná mi už kapku lézt krkem. Nebavilo. Je to o vkusu. Slabé tři hvězdy. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THESE FUCKING MOOSE BALLS ARE IN MY MOUTH!" ---------- Podarená komédia, ktorá je obsahovo preplnená americkou popkultúrou. Pohodový a relaxačný priebeh, úprimné postavy, teplé prostredie a humor, ktorý je samozrejme subjektívny, takže spomínať ho, je zbytočné. Cameá od rôznych veľkých osobností plusom. Cranston najväčšie plus. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Taký je život.“ Veľmi pekný, hoci vulgárny (a nechutný a sexuálny a oplzlý a drsný) film, ktorý je síce vtipný (vrátane Ružového pantera a parkúru po kŕmení sliepok), ale najlepšie na ňom je, že má super postavy. Všetky sú dobré, mojím favoritom sa stal extrémne sympatický Gustav, ale narážam hlavne na Bryana Cranstona a Jamesa Franca. Možnože čakáte „klasický“ súboj potenciálneho manžela s potenciálnym pánom svokrom á la Fotor je lotor (režisér napísal všetky tri diely), ale scenár je plný osviežujúcich momentov. Obaja muži totiž Stephanii úprimne a nadovšetko milujú a zbožňujú a zomreli by kvôli nej. A navzájom sa rešpektujú, čo je dosť radikálna zmena oproti nesympatickému Fotor je lotor. Cranston to hrá super, ale James Franco je absolútne odzbrojujúci, dojemne úprimný a nevie byť nečestný. Strašne rád by som si pozrel sequel a preto dúfam, že James a spol. odolajú a nikdy mi žiadny nedajú. Radšej budem dúfať, že spolu žili šťastne, až kým nepomreli, než prísť s nejakou „klasickou“ naťahovanou dvojkou. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se asi nechal strhnout zdejším hodnocením, protože jinak bych o to dost možná ani nezavadil. Dcerka představí švihlého přítele, tátovi se to nelíbí a dál to znáte... Jo přesně. Dál to znám a nic víc jsem nedostal, jak jsem si bláhově myslel. Film opravdu nenabízí nic nového, originálního a fakt jsem na něm neviděl vůůůbec nic zajímavého, abych pochopil zdejší přehypované hodnocení. Jestli jsem se za celý film zasmál jednou, tak je to ještě hodně, fakt... :) Přehnaný humor mám rád, ale zde mi nepřišlo vtipné skoro nic. Nechce se mi věřit, že ČSFD uživatelé tohle nechají dlouho v červené barvě... :) ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

A pak že se dneska už nenatočí dobrá, moderní, vtipná a alespoň trochu originální komedie. Trochu jsem zapátral, co za komedie jsem v posledních letech viděl - je jich málo a je jen pár zářných výjimek, které za to opravdu stojí. V tomto případě svoji roli rozhodně sehrálo duo Franco/Cranston, kteří excelují. Scénář ždímal jeden vtipný moment za druhým a vzhledem ke skoro dvouhodinové stopáži není ve filmu ani chvilka nudy. Dále potěšilo několik úžasných cameo rolí, které ale netřeba spoilerovat. Kdo se rád pobaví a chce spláchnout to komediální sucho poslední doby, tak tomu "Why Him?" vřele doporučuju. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Jedním z Lairdových tetování na pravé ruce je vikingská runa (znak) pro „stvoření“. Na levé paži u jeho zápěstí je vikingská runa pro „mládí“. (Dr Lizal)
  • Aplikace „Ape Assassins“ vyvinutá ve filmu Lairdem (James Franco) je k dispozici na iPhone App Store. (Dr Lizal)
  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama