Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Why Him? celkom slušne funguje ako štúdia medzigeneračných rozdielov medzi generáciami starých old school fotrov a súčasných nerdov, čo je, trúfam si povedať, väčší rozdiel než medzi akýmikoľvek generáciami v histórii ľudstva. Dnes stačí nejaký IT nápad a hneď si žijete od mlada ako prasa v žite, len ten nápad musí byť skutočne geniálny. Čo sa týka úspešnosti fórikov, tak tam je to tak pol na pol, občas mi ale bolo trápne za Crastona aj Franca, inokedy som bol rád, že sem boli obsadení "práve oni". Takže výsledok skôr vzbudzuje rozpaky, než by skutočne pobavil, ale o jednoznačné sklamanie nejde. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet, solidne trailery a film je nakoniec celkom nudny. Je to vlastne tradicne vystavany rodinny film v ktorom sa akurat trochu fuckuje. Po tom prvotnom soku zo stretnutia medzi konzervativnym otcom a blaznivym napadnikom jeho dcery uz film nepride s nicim skutocne zabavnym. Snad okrem sceny s toaletou. Zvysok je sterilna a strasne ukecana nuda. 4/10. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Taký je život.“ Veľmi pekný, hoci vulgárny (a nechutný a sexuálny a oplzlý a drsný) film, ktorý je síce vtipný (vrátane Ružového pantera a parkúru po kŕmení sliepok), ale najlepšie na ňom je, že má super postavy. Všetky sú dobré, mojím favoritom sa stal extrémne sympatický Gustav, ale narážam hlavne na Bryana Cranstona a Jamesa Franca. Možnože čakáte „klasický“ súboj potenciálneho manžela s potenciálnym pánom svokrom á la Fotor je lotor (režisér napísal všetky tri diely), ale scenár je plný osviežujúcich momentov. Obaja muži totiž Stephanii úprimne a nadovšetko milujú a zbožňujú a zomreli by kvôli nej. A navzájom sa rešpektujú, čo je dosť radikálna zmena oproti nesympatickému Fotor je lotor. Cranston to hrá super, ale James Franco je absolútne odzbrojujúci, dojemne úprimný a nevie byť nečestný. Strašne rád by som si pozrel sequel a preto dúfam, že James a spol. odolajú a nikdy mi žiadny nedajú. Radšej budem dúfať, že spolu žili šťastne, až kým nepomreli, než prísť s nejakou „klasickou“ naťahovanou dvojkou. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že na komedie moc nejsem, protože mě málo která dokáže pobavit a rozesmát, ale tomuhle filmu se to povedlo. Neříkám, že je to prdel celou dobu, ale najde se tu pár výživnejch hlášek a scén u kterých jsem málem uchcával. Proč právě on se tak pro mě stává jednou z těch lepších komedií, který jsem za poslední dobu viděl. Slabší 4 hvězdy. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

O existenci filmu vím dlouho, trailery byly takové ála moderní Efronovky, jenže o to víc mě překvapily ohlasy a recenze, že tohle rozhodně není žádný průměrný kousek z ranku Dirty Grandpa. Tohle je poctivá přisprostlá komedie typu Rogenových Sousedů, jenže o level nebo dva vtipnější, svižnější a obecně stravitelnější (i když těch extravagancí je habaděj a Bryan "Heisenberg" Cranston z toho ve filmu nemá radost). James Franco si roli nejhoršího zetě na světě neskutečně užívá a skopičiny s Michaelem Keyem jednoduše stojí za to. Musím se přiznat, že už jsem tak trošku čekal, že mě nic hrozného nečeká, ale stejně mě výsledek více než příjemně překvapil, takhle dobře jsem se už delší dobu nezasmál. EDIT : Viděno třikrát a stává se to u mě etalon těch nejlepších komedií...9/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)
  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama