Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že na komedie moc nejsem, protože mě málo která dokáže pobavit a rozesmát, ale tomuhle filmu se to povedlo. Neříkám, že je to prdel celou dobu, ale najde se tu pár výživnejch hlášek a scén u kterých jsem málem uchcával. Proč právě on se tak pro mě stává jednou z těch lepších komedií, který jsem za poslední dobu viděl. Slabší 4 hvězdy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Taký je život.“ Veľmi pekný, hoci vulgárny (a nechutný a sexuálny a oplzlý a drsný) film, ktorý je síce vtipný (vrátane Ružového pantera a parkúru po kŕmení sliepok), ale najlepšie na ňom je, že má super postavy. Všetky sú dobré, mojím favoritom sa stal extrémne sympatický Gustav, ale narážam hlavne na Bryana Cranstona a Jamesa Franca. Možnože čakáte „klasický“ súboj potenciálneho manžela s potenciálnym pánom svokrom á la Fotor je lotor (režisér napísal všetky tri diely), ale scenár je plný osviežujúcich momentov. Obaja muži totiž Stephanii úprimne a nadovšetko milujú a zbožňujú a zomreli by kvôli nej. A navzájom sa rešpektujú, čo je dosť radikálna zmena oproti nesympatickému Fotor je lotor. Cranston to hrá super, ale James Franco je absolútne odzbrojujúci, dojemne úprimný a nevie byť nečestný. Strašne rád by som si pozrel sequel a preto dúfam, že James a spol. odolajú a nikdy mi žiadny nedajú. Radšej budem dúfať, že spolu žili šťastne, až kým nepomreli, než prísť s nejakou „klasickou“ naťahovanou dvojkou. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek má své světlé momenty kdy se nemůžete přestat smát a to zejména u parkouru či scén s japonským záchodem, avšak čím víc se blíží finále filmu, tím víc těchto momentů ubývá. Why Him má ale přidanou hodnotu v podobě nečekaně vtipného Jamese Franca a polovinu dua "Key & Peele" Keegana-Michaela Keye, což snímek občas pozvedne do nadprůměrných filmových výšin, nicméně tuto nadějnou situaci zcela pohřbí zkratkovité finále s otřepanými katarzemi hlavních postav, takže snímek ve finále zcela "zapadne" do zoufalého průměru. Korunu tomuto všemu nasazuje Bryan Cranston, na němž je po většinu času vidět, že je zde jen proto, aby zaplatil účty. PS: Největší "bizár" je skupina "Kiss" hrající na triangl a na ukulele. To jsem tedy vážně nečekal! „I mean, what in God's name is a double dicker?“ ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že zrovna Cranston vleze do úchylné přisprostlé hovadiny, ale on se do ní doslova ponořil hlavou napřed. On sám je sice navzdory hloupé roli pořád sympaťák, stejně jako jeho protihráč Franco, který je občas dokonce i vtipný, ale vše okolo nich je nasáklé hnusným žánrovým stereotypem posledních let, kde je každý zvrat dopředu čitelný a každý skvělý fór zneuctěn deseti lacinými sprostými narážkami. Dvě hvězdy, kromě herců, výhradně za vzpomínku na Růžového pantera, která pobavila fakt upřímně. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je víc sprostá než vtipná. A ve hrané formě to funguje hůře než u Buchet a klobás. Tím neříkám, že tu nejsou velmi vtipné scény, jen jich prostě není tolik. Také scénář je poněkud líný. Díky tomu tu máme pouze dvě postavy a zbytek se nikdo nenamáhal dostat nad úroveň jejich přihrávačů. James Franco i Bryan Cranston jsou ve svých rolích ovšem velmi dobří a i díky tomu je to pořád rozhodně nadprůměrná komedie. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama