Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Možná se mi už za chvíli podaří najít skvělou komedii, kterou si užiju na maximum. Tohle ale bylo docela blízko. Příběh o tom, jak se dcera zásadového muže zamiluje do sprostého bohatého floutka. Navíc ten floutek vypadá jako James Franco. Výstřední a excentrický James je na tomhle naprosto skvělý. Zoey jsem měl pocit, že jsem ji už někde viděl. Má velmi příjemný a hezký kukuč. Na to, že to mělo skoro dvě hodiny, tak to uteklo jako nic a já se příjemně bavil. Několikrát jsem se i zasmál. Holt, když se potkává zkušenost s mládím, je to vždy psina. Pobavila i Kaley Cuoco jako domovní UI. Jsem zvědavý jestli si film ještě někdy pustím. Možná i jo. Takhle mohu jedině doporučit. (73 %) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hit and miss. Pozerateľná a v najsilnejších momentoch naozaj vtipná komédia, ktorej však zbytočne ubližuje scenáristická snaha oživiť klišovitú zápletku zbytočne vulgárnym humorom. Niekedy to funguje, niekedy vôbec a z viacerých scén je cítiť hlavne dialógová samoúčelnosť a nedostatok kreativity. A že je týchto scén v 110 minútach viac než dosť. Výsledok ako-tak zachraňuje hlavne zábavný koncept, vynikajúci James Franco a tých pár skvelých nápadov typu Justine. Nie je to málo, ale premárnený potenciál je to určite. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slibuju Vám, že na Boží hod ráno mi budete říkat synu a já Vám taťko." Pokud se má dcera jednou bude chtít vdát za Muhammada, Deža nebo týpka s bizonem na zahradě, mamutem v moči a modrejma koulema v trenkách, tak jí to bez problémů odsouhlasím. A pak ji vydědím. Na to malíčkově přísahám. A i když mi to množství naprosto zbytečně nadužívanejch vulgarismů rvalo uši, tak jsem se královsky bavil. Zejména hbitej Gustav a žena ve stropě Justine mi přirostli k srdci tak, že se bez nich prostě neobejdu, až budu mít svůj hrad, vrtulník, zoologickou zahradu, tropickej ostrov a na zahrádce Mount Everest v měřítku 1:10. Nicméně v Počasíčku nehlásili nic o tom, že bych měl tento týden zbohatnout, tak je zatím nechám oba sloužit Lairdovi. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Why Him? celkom slušne funguje ako štúdia medzigeneračných rozdielov medzi generáciami starých old school fotrov a súčasných nerdov, čo je, trúfam si povedať, väčší rozdiel než medzi akýmikoľvek generáciami v histórii ľudstva. Dnes stačí nejaký IT nápad a hneď si žijete od mlada ako prasa v žite, len ten nápad musí byť skutočne geniálny. Čo sa týka úspešnosti fórikov, tak tam je to tak pol na pol, občas mi ale bolo trápne za Crastona aj Franca, inokedy som bol rád, že sem boli obsadení "práve oni". Takže výsledok skôr vzbudzuje rozpaky, než by skutočne pobavil, ale o jednoznačné sklamanie nejde. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že zrovna Cranston vleze do úchylné přisprostlé hovadiny, ale on se do ní doslova ponořil hlavou napřed. On sám je sice navzdory hloupé roli pořád sympaťák, stejně jako jeho protihráč Franco, který je občas dokonce i vtipný, ale vše okolo nich je nasáklé hnusným žánrovým stereotypem posledních let, kde je každý zvrat dopředu čitelný a každý skvělý fór zneuctěn deseti lacinými sprostými narážkami. Dvě hvězdy, kromě herců, výhradně za vzpomínku na Růžového pantera, která pobavila fakt upřímně. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)
  • Aplikace „Ape Assassins“ vyvinutá ve filmu Lairdem (James Franco) je k dispozici na iPhone App Store. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama