Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek má své světlé momenty kdy se nemůžete přestat smát a to zejména u parkouru či scén s japonským záchodem, avšak čím víc se blíží finále filmu, tím víc těchto momentů ubývá. Why Him má ale přidanou hodnotu v podobě nečekaně vtipného Jamese Franca a polovinu dua "Key & Peele" Keegana-Michaela Keye, což snímek občas pozvedne do nadprůměrných filmových výšin, nicméně tuto nadějnou situaci zcela pohřbí zkratkovité finále s otřepanými katarzemi hlavních postav, takže snímek ve finále zcela "zapadne" do zoufalého průměru. Korunu tomuto všemu nasazuje Bryan Cranston, na němž je po většinu času vidět, že je zde jen proto, aby zaplatil účty. PS: Největší "bizár" je skupina "Kiss" hrající na triangl a na ukulele. To jsem tedy vážně nečekal! „I mean, what in God's name is a double dicker?“ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic zázračnýho to není, myšlenka ohraná, šlo asi ještě nabít dějem a zesílit finále, ale k lepším komediím se zařazuje s přehledem. Důvod jasný - Franco, Cranston a jejich interakce. Říkám si, do kolika asi sehraje tu svou mladistvou nablblost a roztomile kreténskej úsměv, jak už mu táhne na 40 :) Dále baví camea, sídlo plný zvířátek, tech-vymožeností a píčovinek (kapybary), jo a kdo táhne z dalších postav je taky jasný - K.M. Key a jeho estate manager. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu víc, ale i tak jsem se poměrně dobře bavil. Tahle komedie vyžaduje dva solidní herce, což Cranston a Franco hravě splňují, Francovi navíc neustále změny sedí, jednou je z něj Tristan, podruhé vyšinutý feťák a tentokrát sympatický i otravný milionář. Některé scény byly velmi povedené, na své si přijdou především milovnicí hrubozrnějšího humoru, resp. ti, které rozesměje velký obraz prcajících kapybar nad postelí... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tohle už asi nemám věk. Neříkám, že se tu nenašlo pár solidních vtípků. ale jinak je to klasická postpuberťácká snůška sexuálních narážek a neustálého fuckování. Francova postava na pěst, Cranston vesměs nudný a Zoey Deutch mě taky z ponožek nevystřelila. Jedině Gustav to trošku zachraňoval, ale to bylo sakra málo. 30% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Podle herečky Megan Mullally měli herci tolik prostoru k improvizaci, že bylo natočeno přes 240 hodin filmu, které se nakonec pro finální verzi sestříhaly na konečných 90 minut. (Dr Lizal)
  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama