Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $60,323,786 Tržby Celosvetovo $118,102,725Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,017,000Tržby za predaj DVD v USA $3,363,202║ Klasická otravná americká komédia, postavená na nadávkach a praštených scénach, pár scén pobavilo ale ináč to išlo mimo mňa. /40%/ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Komedie, od které jsem toho příliš neočekával, mě kupodivu slušně pobavila. Střet taťky Neda s érou počítačů mě dokázal rozesmát, Gustav dokázal vyřešit i ošemetný problém a Kaley Cuoco byla jako Justine výborná. Kdyby tvůrci přesně podle mých očekávání odporně nezapatosili poslední čtvrtinu filmu, klidně bych přihodil i čtvrtou hvězdičku za snímek, u kterého jsem se mohl v klidu zasmát, aniž bych musel přehnaně zapojovat myšlení. Mohla to prostě být typická oddechovka, ale... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jo KURVA ! Po delším váhání prostě těch 5* napálím KURVA ! Jsem dvojkokot ? Franco perfektní, Zoey už ani víc krásnější být nemohla, dost vtipných scén, příjemný originální příběh. Náhoda jako prase, včera viděný akční film, který se odehrával na štědrý den a dnes tahle suprová komedie. Takže na letošní vánoce už program mám :o) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl zalovit v paměti a vytáhnout z ní, kdy naposledy jsem se v kině válel smíchy po sousedce u sprostý, typicky americký mainstreamový komedie, nestihnul bych ČSFD premiéru, která začíná za dvě hodiny. Ono je to tak, že vždycky záleží na tom, co z herce vyzařuje, když už z něj lezou doslova s*ačky. Tady se sešel tak správnej koktejl osobností, že vtipný je už jenom čekat, co dalšího z nich vypadne. Od Zoey bych nejradši slyšel "zavolej mi", protože ještě ani nic pořádnýho nenatočila a já už kvůli ní budu uklízet mezi nejoblíbenějšíma herečkama. Hele, náčelníku, nešla by ta desítka trošku rozšířit? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení 75% zcela mimo mísu. John Hamburg neumí točit nic jiného než průměrné komedie a tahle to jen potvrzuje. Parkur se slepicí nebo multifunkční záchod nejsou špatné komediální nápady, ale neubráním se dojmu že z nich šlo vytěžit mnohem více. Bryan Cranston se do komedie nehodí vůbec. Čekal jsem kvalitu, která se nedostavila. Přitom téma vzbuzovalo nemalo naděje. 55% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)
  • Když Gustav (Keegan-Michael Key) představuje rodině internistu Randyho (Jacob Kemp) řekne, že absolvoval „summa cum laude“ na MIT. MIT však nedává svým studentům latinská vyznamenání. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama