Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Rodina se celá ulepená válí v obyváku v sobí moči, jejímu nejmladšímu členovi přistanou na obličeji sobí genitálie. Matka se nechává superinteligentním záchodem uspokojit, zatímco otci záchod stříkne do obličeje spršku vody, kterou před tím opláchl jeho zadnici. Copak to je? Třeskutá sranda a fekální předělávka filmů Nevěstin otec a Hlava rodiny pro třetí tisíciletí. Film se bahní v nechutnostech, nenabízí jediný vtip a mladý muž, kterého si k nevoli otce dívka vybere, je vymaštěnec chrlící jednu sprosťárnu za druhou a vymýšlející nápady hodné opožděného děcka z mateřské školy. Popravdě, jediný důvod, proč by si ho dívka vybrala, jsou jeho peníze a téměř jistota, že ženicha může hned po svatbě prohlásit za nesvéprávného, zavřít ho do blázince a shrábnout veškerý jeho majetek. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení 75% zcela mimo mísu. John Hamburg neumí točit nic jiného než průměrné komedie a tahle to jen potvrzuje. Parkur se slepicí nebo multifunkční záchod nejsou špatné komediální nápady, ale neubráním se dojmu že z nich šlo vytěžit mnohem více. Bryan Cranston se do komedie nehodí vůbec. Čekal jsem kvalitu, která se nedostavila. Přitom téma vzbuzovalo nemalo naděje. 55% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

O existenci filmu vím dlouho, trailery byly takové ála moderní Efronovky, jenže o to víc mě překvapily ohlasy a recenze, že tohle rozhodně není žádný průměrný kousek z ranku Dirty Grandpa. Tohle je poctivá přisprostlá komedie typu Rogenových Sousedů, jenže o level nebo dva vtipnější, svižnější a obecně stravitelnější (i když těch extravagancí je habaděj a Bryan "Heisenberg" Cranston z toho ve filmu nemá radost). James Franco si roli nejhoršího zetě na světě neskutečně užívá a skopičiny s Michaelem Keyem jednoduše stojí za to. Musím se přiznat, že už jsem tak trošku čekal, že mě nic hrozného nečeká, ale stejně mě výsledek více než příjemně překvapil, takhle dobře jsem se už delší dobu nezasmál. EDIT : Viděno třikrát a stává se to u mě etalon těch nejlepších komedií...9/10 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hit and miss. Pozerateľná a v najsilnejších momentoch naozaj vtipná komédia, ktorej však zbytočne ubližuje scenáristická snaha oživiť klišovitú zápletku zbytočne vulgárnym humorom. Niekedy to funguje, niekedy vôbec a z viacerých scén je cítiť hlavne dialógová samoúčelnosť a nedostatok kreativity. A že je týchto scén v 110 minútach viac než dosť. Výsledok ako-tak zachraňuje hlavne zábavný koncept, vynikajúci James Franco a tých pár skvelých nápadov typu Justine. Nie je to málo, ale premárnený potenciál je to určite. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Why Him? celkom slušne funguje ako štúdia medzigeneračných rozdielov medzi generáciami starých old school fotrov a súčasných nerdov, čo je, trúfam si povedať, väčší rozdiel než medzi akýmikoľvek generáciami v histórii ľudstva. Dnes stačí nejaký IT nápad a hneď si žijete od mlada ako prasa v žite, len ten nápad musí byť skutočne geniálny. Čo sa týka úspešnosti fórikov, tak tam je to tak pol na pol, občas mi ale bolo trápne za Crastona aj Franca, inokedy som bol rád, že sem boli obsadení "práve oni". Takže výsledok skôr vzbudzuje rozpaky, než by skutočne pobavil, ale o jednoznačné sklamanie nejde. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama