Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

... Videl som to ešte v lete kvôli priateľke. Chúďa potom svoj výber trpko oľutovala aj sama. Klišé chujovina pre vlhké trinástky s nesympatickým kastingom, otrasným strihom, najdebilnejším twistom v dejinách kinematografie a rádoby zaujímavým cliffhangerom... Čo viac k tomu dodať. Koľko to napísala autorka strán tohoto románu za pár mesiacov ? 2000? ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „After“ v prezentovanej forme neprináša nič takého, čo by sme v iných (a podobných) snímkach nevideli. Mladá slečna (ktorá už má dlhoročného kamráta/priateľa) sa dostane na výšku a „nekompromisne“ sa zamiluje do chlapa, od ktorého by si za normálnych okolností držala vždy určitý odstup. Potom sa však ukáže, že nič nebolo tak ako to na začiatku vypadalo, alebo áno? Moderný romantický príbeh spíš podľa chuti dnešnej generácii. Dvaja hlavné postavy, J. Langford a H. F. Tiffin cítia jeden druhého, ich spoločné scény dokážu predať, a to je kľúčové z hľadiska úspechu. Film s určitým počtom chýb a nedostatočne využitým potenciálom vedľajších postáv. Poetický záver s dostatočne otvorenými dverami do budúcna. Napriek určitým chybám a klišé som zvedavý na pokračovanie. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

After je další typická série o zamilovaných pro děvčata jako byla třeba Padesát odstínů. Tady se vlastně mění jen věk a sociální status. Tessa je totiž výborná studentka, bezproblémová a má kluka. S nástupem na vysokou se to vše mění. Začíná pařit, zamilovala se a podvádí. To všechno proto, že jejím novým boyfriendem je Harding Scott. Kluk problémový, který má navíc tajemnou minulost. A protože je potřeba, aby se hlavní hrdinové rozešli, jelikož konec musí být zase ve stylu happy endu, musí se konat nějaký malér. Zde se chlapec o lásku a zřejmě i panenství své přítelkyně vsadil a tak je jasné, co bude následovat. Mezitím je hodně pusinek, líbaček, sexu, hádka s matkou, aby jí vzápětí dala za pravdu. Prostě veškerá klišé romantických příběhů včetně mnoha podobností se stovkami jiných a k tomu i s právě zmíněnou sérií o tajemném, leč zvráceném, boháčovi a chudé holce. Na ženský tohle bude ale fungovat věčně, co svět světem bude stát. Víc mi přijde zajímavé, že film je prvotina Jenny Gage, která se na dalších filmech série už nepodílela. Stejně tak na tomto díle začala svou kariéru Tamara Chestna a Anna Todd si pro změnu prvně střihla produkci. A klaplo to...snímek podle dostupných dat skončil v plusu... ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

No jo, my jsme měli Harlekýnky, další generace mají Annu Todd ;o) Je to něco mezi Twilight ságou a 50 shades. U tohodle jsem si obzvlášť nejprve chtěla přečíst první díl, než uvidím film. A opět se mi potvrdilo, že to byl dobrý nápad. Kvůli stopáži se ne všechno podařilo dostat na plátno. U pár věcí se scénáristka rozhodla apriori o změnu. Nejenom že pozměnila určitou časovou dějovou linku, z Tristana udělala "Tristanu", aby se do děje dostal pár stejného pohlaví pro "vyváženost". S tím vším se srovnám. Na všechny představitele se dívá dobře, Innana Sarkis by z fleku mohla dělat dublerku Mile Kunis (neskonalá podoba). Rozhodně nehrozí, že by se dohadovali zastánci a odpůrci obsazených protagonistů tak, jako u 50 shades. Josephine mi v roli Tessy nevadila, působila po zkušené Selmě Blair na svůj věk herecky vyspělá a uvěřitelná. Hero jako Hardin byl uhrančivý, ovšem bohužel mu jeho trauma nevěřím (ale nutno přiznat, že v tom mu ani moc nepomohl scénář a střih). musela bych ho vidět v dalším díle a třeba s časovým odstupem, abych viděla, jestli Hero neměl možnost se projevit nebo to prostě herecky nedává, popřípadě, jestli herecky roste a zlepšuje se. Mně pardoxně nejvíc vadilo, že mu chyběly piercingy a měl mít potetované celé břicho a záda čisté, ale jakoby MUA neměli při přípravách už čas a prostě to jakože nějak nalíčí, a tak vybrali pár tetování a rozprskli je po trupu... No na rozdíl od 50 shades film vidět znova nemusím, ale další díly si ze zvědavosti přečtu ;o) ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Cílovka teda rozhodně nejsem (občas mám ale na podobný kraviny náladu) a i jsem k tomu přistupovala, jako k totální blbosti pro náctiletý u který se budu tlemit, ale nakonec nějaké moje šílené a pubertální já bylo potěšeno. Jasně že 98% čsfd to odsoudí, myslela jsem, že budu jedna z nich, ale snažim se bejt v hodnocení co nejvíc upřímná a ne abych šla s proudem a dávala tomu úplně mizerný hodnocení. Jelikož to si úplně ten film taky nezaslouží. A stále nějak nechápu, proč ta většina haterů vůbec na ten film koukala... jelikož od filmu dostanete přesně to co slibuje trailer nebo anotace. Škoda, že soundtrack za moc nestojí. I když pár skladeb bylo v rámci filmu poslouchatelných. Ústřední dvojice se povedla. Byla tam cítit ta chemie. Musím vyzdvihnout hlavně představitelku Tessy, ta tam herecky předváděla nejvíc. A lepšího Hardina snad vybrat ani nemohli. Naprosto odpovídá knize, až na ty zelený oči, ale na tom to nestojí. Ostatní nic moc. Hlavně Hardinova partička se moc nepovedla. (Ježiš kdo dělal ten casting?!). Jinak jsem ráda, že z knihy vypadlo tohle. Kdyby se drželi předlohy, bůh ví co by z toho vylezlo. Takže abych to neprotahovala. Příběh je jednoduchej, kolikrát je to fakt úplně pitomý, ALE jako milostná oddechovka pro holky (a evidentně mě) to funguje. Dokonce mám z toho lepší pocit než z celých 50 Shades a to nejen knižně, ale i filmově. Někde jsem četla, že dvojka by měla být taky zfilmovaná a já si říkám, sakra, proč ne?! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno