Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická teenage romantika, ktorá sa síce hrá na veľkú drámu, ale v podstate je to len ďalší film z plejády príbehov o šedej myške a egocentickom potetovanom machrovi. Šedá myška sa ocitne v novom neznámom prostredí, kde sa jej ujme jeden z najväčších gerojov na škole, a už ide všetko podľa klasického scenáru - namotávanie, prelomenie ľadov, láska bezhraničná, nevinné prerieknutie, precitnutie, a ako čerešnička na torte - romantické klišé vyznanie. Vizuál filmu bol síce pekný, aj šedá myška Josephine Langford pôsobila veľmi sympaticky, ale to na kvalitný film nestačí ani náhodou. Bolo by kruté dať tomu Odpad, ale úprimne, nemalo to od neho ďaleko... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ale áno, pätnásťročné budú z toho navlhnuté ako žocha. Ten chalan čo hrá Hardinga je ukážkovým príkladom z plagátov, aké na dverách pomaly preberajú štafetu po cukríkoch z Tvajlajtu. Lenže bacha, tento má aj správne návyky, s frajerským kukučom parafrázuje úryvky zo slávnych románov, flámuje ale nechlastá a vo voľnom čase relaxuje pri jazere. A že je rebel ako Travolta za mlada a že to tou frajerinou poserie a za dažďa sa bude kajať z hriechov, tak na to môžete vziať jed. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem uspokojivá teenagerská romance, která se celkem úspěšně spoléhá na soundtrack a chemii těch dvou. Ona je hezká a nová, on tajemný, sexy a celý v černém. A překvapivě tohle většinu filmu funguje, i když je celých 106 minut vlastně jen o tom, jak se ti dva dají dohromady, aby na konci přišel twist a cliffhanger do dalšího dílu. Za mě vlastně příjemný překvapení. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jak typický, hodná, slušná holka je tejden na koleji pryč od přítele a už se jí zapalujou lejtka po cizím, ale jakože fest. Tohle je prostě daný, že namyšlený, arogantní borci přitahujou všechny kolem. A ne vždycky to skončí tak dokonale. No každopádně emočně to se mnou nic nedělalo, ale jako teen románek to bylo hezký, nemůžu říct, že ne. A když to všechnu pominu, tak představitelka Tessy, Josefínka Langford je extrémně roztomilá a hned z první scény bylo jasný, že se jí nebudu moct vynadívat. Kde oni tyhle nový herečky hledaj. Opět talent z Austrálie, 22 let, tak doufám, že bude dostávat 3 filmy ročně. Nevím co čekat od dvojky letos, ale tohle se mi líbilo. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Vysokoškolská láska, kedy sa mladé nevinné dievčatka zamiluje do miestneho alfa samca, ktorý jej otvorí deviatu bránu. Herecké obsadenie: Celé moje hodnotenie je založené na neskutočných sympatiách k hlavnému hereckému páru. Hero Fiennes Tiffin (nar. 1997, Velká Británie) sa dokonalo hodí do roli miestneho mača a na druhú stranu útle žieňa v podaní krásnej, mladej Josephine Langford (nar. 1997, Austrálie) stojí naozaj za to. Prevedenie: Celé je to založené na teenege láske s pár príbehovými zvratmi, ktoré ale nijako neohúria. Príbeh je dosť povrchný a bolo mi celý čas osť ľúto bývalého priateľa našej hlavnej protagonistky a pevne verím, že toto scenáristi v pláne nemali. Pocity: Na to, že sa jedná o knižnú predlohu je to dosť slabé. Na to, že sa jedná o prvý diel série je to odpustiteľné. Uvidíme čo prinesú pokračovania ale zatiaľ je to veľmi podpriemerné. Pridaná hodnota: Podpriemerná teenge love story, ktorú vyzdvihuje iba sympatická ústredná dvojica. 48% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)

Reklama

Reklama