Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešek jsem věnoval trojici filmů, které mě zrovna nenaplnily nadšením, ale tahle studentská romantická komedie z nich byla nejlepší (což mluví za vše). Všechno se pochopitelně odvíjelo podle pevně stanoveného vzorce, takže jsem nečekal žádná překvapení, ale byl jsem připraven na línou nudu. Nevím, jestli už jsem byl dnes příliš vyšťavený, ale k mému bezbřehému údivu jsem se poměrně slušně bavil, takže by se dalo říct, že mi tahle nenáročná záležitost vylepšila den. A navíc má podobný název jako jeden PVE achievement ve WoWku... ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Mě to potěšilo moc! Dlouho jsem neviděla kvalitně natočenou romantickou komedii, už jsem skoro přestala doufat, že nějakou novou uvidím. Ač jednoduchý a předvídatelný, tak vtipně a svižně natočený příběh, chemie mezi hlavními představiteli funguje a je to prostě milý! Atmosféra filmu mě navrátila do mých teen let. Nemůžu si pomoct, musím plnej počet :-) ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo, je to solidní konina, ale bavila jsem se :) Takový styl devadesátek - ale to tu zaznělo už víckrát. Krásně barevné, úžasná představa "lyžáku" v Americe :D To mě pobavilo asi nejvíc a v tu chvíli jsem zjistila, že se dívám na film, který budou neskutečně žrát puberťačky :D Je to skvěle ztřeštěné, barevné, svižné, s fešákem v hlavní roli, s bezstarostnou školou :D A otcem, kterého by chtěla každá puberťačka :D Dávám 4* za to, že jsem se několikrát zasmála víc, než bylo potřeba, ale proto, že mě školní narážky připomněly moji školu - hlavně vejšku a to mě bavilo nejvíc :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Žánr Young adult si u knih i filmů docela užívám a vzhledem k poměrně dobrému hodnocení jsem se nakonec rozhodla dát šanci i tomuto filmu. A ano, příjemná oddechovka to byla, hlavní herečka Lana Condor je docela sympatická, a filmu nahrává i fakt, že to není stoprocentně předvídatelná romantika, jako jsou některé jiné filmy tohoto žánru. Přesto, zas tak mě to vlastně nenadchlo. Možná to je tím, že hlavní postava v průběhu filmu ve skutečnosti nepůsobí, že překonává nějaké větší vnitřní překážky, a už od začátku dělá navíc dojem docela velkého sebevědomí. Rozhodně nepůsobí jako nějaký neviditelný lůzr, jak na začátku sama sebe popisuje. V tomto ohledu mi to vlastně nepřišlo moc zajímavé, jelikož jsem necítila, že by postava Lary Jean prodělávala nějaký zásadní vývoj, i když se to takto film snaží podávat. V jádru je to proto za mě opravdu spíš jen romantický příběh, přestože se tvůrci očividně pokoušeli o víc (nevím ovšem, jak si v tomhle ohledu stojí knižní předloha). V podobném žánru a s podobnou tématikou, kdy jedinec hledá své autentické „já“ zatímco zároveň nějakým způsobem manipuluje svým „obrazem“ mezi vrstevníky na škole, se rozhodně najdou lepší filmy s mnohem zajímavějšími hlavními hrdiny. Namátkově např. Love, Simon, nebo třeba i Easy A s Emmou Stone. Lara Jean mi ale bohužel nepřišla jako takto výrazná a psychologicky zajímavá hrdinka… A to ani nemluvě o vedlejších postavách – nejenom že postava „rivalky“ je taky naprosto tuctová a nezajímavá, ale bohužel moc nezaujmou ani ty klučičí postavy. Celkově bych řekla, že film je obecně v rámci charakterů docela plochý... Suma sumárum, slušný teenage film, který je téměř na pomezí 3 a 4 hvězd, ale mezi ohromující zážitky, které dokáží utkvět, se rozhodně nezařadí. ~(3,3)~ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Romantika z toho srší ze všech stran, námět je zajímavý a originální, ale nebaví to. Nebo alespoň mě to nebavilo. Lara Jean je sympoška od pohledu, příjemná herečka, která umí hrát a je i zajímavá, ale nevím, něco tomu prostě chybělo. Dokonce i filmy podle Sparkse jsou více záživnější. Asi mi to místy přišlo taky hodně naivní, přece u puberťák by se nezachoval tak dementně jako ona ne? Že by si nenechala vysvětlit od svého fake přítele jeho verzi a raději uraženě odešla, aby byla zajímavá. To mi prostě nesedělo. Nelituji, že jsem nad filmem strávila svůj čas to zas ne, ale chyběla tomu ta jiskra, mohlo to být pojato lépe. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)
  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)

Reklama

Reklama