Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená oddychovka s relativně originálním počátečním nápadem staví zejména na roztomile zbrklém herectví Lany Condor a sympatickém projevu Noaha Centinea. První polovina snímku se mi rozhodně líbila víc, protože měla svěží start a dobře rozehraný děj, zatímco druhá polovina už sklouzávala do zajetých klišé žánrově podobných filmů. Vedle toho jsem si musel občas připomenout, že se má jedná o film ze středoškolského prostředí, čemuž odpovídalo mnohdy až otravné chování některých postav. Dávám silné tři hvězdy a rozhodně mohu doporučit ke zhlédnutí - milá a nenáročná jednohubka. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Na můj vkus hóóódně dlouho se nic nedělo a pak jsem z těch chalanů byl trochu zmatenej a že bych při pohledu na to korejsky vyzerající děvče byl nějak extra štronzo, to se taky říct nedá. Předpokládám, že za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Těm aktuálním 73 % teda popravdě řečeno moc nerozumím. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešek jsem věnoval trojici filmů, které mě zrovna nenaplnily nadšením, ale tahle studentská romantická komedie z nich byla nejlepší (což mluví za vše). Všechno se pochopitelně odvíjelo podle pevně stanoveného vzorce, takže jsem nečekal žádná překvapení, ale byl jsem připraven na línou nudu. Nevím, jestli už jsem byl dnes příliš vyšťavený, ale k mému bezbřehému údivu jsem se poměrně slušně bavil, takže by se dalo říct, že mi tahle nenáročná záležitost vylepšila den. A navíc má podobný název jako jeden PVE achievement ve WoWku... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Teenage jednohubka, ktorá bavila napriek tomu, že mi tu chýbali sympatickejšie postavy u oboch pohlaví (pre neználkov – áno, sú len dve). Na prekvapenie netflix nešiel do nejakej zbytočnej propagandy, čiže sme dostali milý, ľahko stráviteľný príbeh o prvej láske a žiadne pubertálne žvásty o neviazanej sexualite. Páčili sa mi príjemné hudobné podmazy zo známych hitoviek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama