Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (315)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie, ak si nepamätáte trailery, tak vás zvrat niekde pred polovicou filmu prekvapí a pochopíte napríklad, prečo tu hrá Guy Pierce. Ono ide totiž o akčnejšiu a výplachovejšiu verziu istého slávneho filmu, kde si tento herec zahral, ale to by bol samozrejme spoiler, tak ho tu nespomeniem. Bohužiaľ však po vyzradení tajomstva a po tom, čo aj samotný Diesel pochopí, o čo kráča, ide už len o totálne tuctový akčňák bez nápadu. Mimochodom aj pritom, keď Ray pochopí stav vecí, tak sa tvári, ako by mu manželka oznámila, že večera je v chladničke. Takto po sezóne, kedy už očakávania pohltilo smetisko dejín, už beriem Bloodshot ako pohodovú jednohubku. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně marné, i když si myslím, že trocha odlehčení by tomu prospěla. A možná trochu jiná póza Vina Diesela. Jeho neporazitelný temný a zachmuřený drsňák byl zastaralý už v Riddickovi. A jeho hlas... Jak když člověk trhá jeany zařízlé až v krku... Přestože má být zamilovaný, poté raněný a pak má zlomené srdce, tak mu to tak nějak nedokážu věřit a pořád to vypadá stejně a on převaluje v krku mrmel... Hlavní zaporák super, jen jsem nechápal, proč se všech nepřátel zbavuje tak zbytečně složitě. Ale jinak naprosto dokonalý vlk v beránčím rouše. Co mě opravdu potěšilo je, že se vyhnuli nějaké romantické lince s další ženskou ve filmu, která ho zachrání. Celkově neurazí, nijak extra nenadchne, ale koukat se dá... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Musím konštatovať, že triky sú v Bloodshot tony, sú vydarené (aj keď samozrejme úplne nerealistické) a film celkovo vyzerá niekoľkonásobne drahšie, než koľko naozaj stál (42 miliónov $). Výbuchov, prestreliek, virtuálnych realít a nanočastíc si užijete tony. A všetko je to prekvapivo brutálne, vzhľadom k prístupnosti slabých PG-13. Obzvlášť by som rád vyzdvihol scénu na mrakodrape. Nevyzerá to vôbec zle, tú scénu som hltal očami. Veľká kvalita a potlesk pre špeciálne efekty. Vin Diesel navyše vôbec nestarne. Pochválim výkon aj Alexa Hernandeza známeho z videohry Mafia III. Rovnako tak nápad tejto snímky nieje zlý. Pre mňa pozitívne prekvapenie, ubehlo to ako voda a prekvapuje ma až také nízke hodnotenie, ale dnes je to tu samý náročný divák. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Bloodshot je film, u kterého víte už od traileru úplně přesně, jak skončí a jak si povede. Vin Diesel je prostě... Vin Diesel. Obrovská hora s kamenným výrazem, který občas něco prohodí, ale naštěstí jsme na něj už of F&F zvyklí. Levné béčko s klasickým nápadem (ehm vykrádačka Upgrade), průměrným vizuálem, ale na nízkorozpočťák, který nejspíš ani nemířil vysoko, je to pro nenáročnější diváky dostačující zabití večera. Za mě ale o hvězdu slabší, hold když film nemá čím moc překvapit a zaujmout, trochu ztrácím motivaci to úplně dokoukávat... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Comicsově natankovaný Diesel. Instalace Vina Diesela do jiného projektu než jsou nekončící závody na čtyřech kolech je poměrně šarmantní, neb chrabrý svalovec do podobně akčně laděného scifi hávu umí vklouznout hladce a nečiní mu problémy střídat bílý nátělník s poměrně futuristicky vyhlížejícím šatstvem. A tak se stalo, že je tentokrát vpraven do vskutku záludné hry, kterou na něj vymyslel kovaný vědátor, jemuž tvář propůjčil protřelý Guy Pearce, jenž je autorem přelomové technologie, která nyní koluje v těle našeho hrdiny., který vstal z mrtvých a myslí na pomstu za smrt své krásné drahé polovičky. Alespoň tak se jeví hlavní záměr a motiv filmu. Jeff Wadlow je jedním z dvojice, který sepsal scénář a rozhodl se, že filmu dodá dějovou strukturu, o níž spravil na poli celovečerního filmu neprověřeného režiséra Dave Wilsona. Ten sice nezvládá vtisknout filmu zajímavost v každém ohledu a záhybu, do kterého se zabloudí, ovšem zvládá dynamický chod akčního dějství. Takže to neznamená nudu, i když jsou všechny představené charaktery převelice jednoduché a průhledné už od prvních minut klání. Vin Diesel se v bitkách a akčních sekvencích neztrácí a mydlí své soupeře hlava nehlava a využívá toho, že jeho nově získaný organismus má schopnost okamžité regenerace vlivem speciálních buněk, kterému v těle rotují. Film ztrácí, když v některých scénách není přítomen. Jeho akčnost se snaží nahradit Eiza González, která je lepá, sličná a určená k osouložení, takže vlastně těch pár absencí, které Vin nahromadí, vlastně ani tak nevadí. Film není studnicí originality, hlavně úvodní fáze není nikterak neotřele vybroušená. Ovšem akční sekvence jsou zručně a neotřele natočené, což je pro film důležité. Nejvíce zamrzela rezignace na tvůrčí odvahu. Film sice několikrát vyvinul snahu vydat se nečekaným až novým směrem, jednalo se však jen o nepatrné náznaky, které v podstatě rychle vzaly za své a ihned odezněly. Příznivci svalovité hmoty jménem Vin Diesel však rádi přivítají, že se jejich oblíbenec po delší stagnaci realizoval také ve scifi comicsové koketérii, kterou si i sám produkoval. A solidně se v ní fyzicky vyřádil. 8/10 ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)
  • Kvůli epidemii koronaviru a zákazu akcí s účastí vyšší než 100 osob byla zrušena premiéra filmu v ČR, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama