Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer). (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Figu 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat... Tenhle flák dělá trhákem Jirka Langmajer. To s jakou lehkostí a zároveň suverenitou prochází životem a touto hodinkou a půl, to je naprosto super! Dopomohla tomu, i když krapet laciná, pohodová story, plná vtipu, romantiky, sexu, voliše a samozřejmě i půvabu a krás v podání hlavních dam - Hřebíčkové a Nesvačilové. Za mě velice příjemný překvapení, což se u českých komedií jednadvacátýho století hrozně moc cení! 75% ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu není zvlášť nijak originální. Film je o dvou volejbalistkách, které se chystají na mistrovství Evropy, ale předtím jim to málem překazí Rudolf, kterého hraje Jiří Langmajer. Ten si klasicky začne úplně se všema a bez něho by to nebyla ta pravá česká komedie. Přece jenom vždycky tam musí být někdo, kdo bude spát s každou ženskou a pobíhat nahej nebo hrát toho hodinového manžela. Film se nese celou dobu na vlně lehké letní vztahové komedie. Bohužel až moc lehké, protože z prostředí plážového volejbalu se nic moc nedozvíme. Místo toho totiž ve filmu dost často slyšíme, jak se jednotlivé postavy navzájem soudí a občas tomu přidají trochu šovinismu. Ze samotných herců extra nikdo nevyniká, což je za mě škoda. Jediné na co se dá ve filmu koukat jsou dvě hlavní herečky, protože aspoň nějak vypadají. Ve filmu má podstatnou část samozřejmě taky humor. Místy se člověk zasměje, ale jinak jsou všechny vtipy pro mě až moc trapné, což mě ani moc nepřekvapuje vzhledem k hereckému obsazení. Někdy tlačí až moc na pilu, dialogy taky většinou skřípou a vrcholem je Vojta Dyk, který mi do prostředí volejbalu vůbec nesedí. 4,5/10 ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Z počátku se to jevila jako zajímavá sportovní komedie. Ve výsledku, ale dlouhá sonda do spletitých vztahů. Sportu je tu minimum a naopak se pouze ocitáme v kruhu vztahů a složité minulosti. Jirka je prostě super i v téhle roli. Zatímco v o rok mladším Po čem muži touží, kde hrál šovinistu, tak zde perfektní sympaťák do nepohody. Navíc vždy řekne co má na jazyku. Za mě vlastně podprůměrný film, který mnoho nenabídne. Zbytečně moc překombinované. (40 %) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Petr Kolečko se neustále pohybuje na hraně lidové geniality a totálního odpadu a často se stane, že do těch odpadních vod zahučí až po hlavu. Přesně tohle je případ filmu Přes prsty. Obecně mě zajímají filmy se sportovní tématikou, i když se jedná o českou výplachovou romantickou komedii. Občas to totiž i u nás docela vyjde a člověk najde nenáročnou a poměrně zábavnou podívanou. Bohužel tohle je opravdu debilní. Milostný několikaúhelník s pár rádoby scénáristickými zvraty sází na momentální popularitu plážového volejbalu a plejádu známých českých herců. Opět je z toho ale veliká bolest. To se snad ani nedá popsat slovy. V záplavě všech Špindlů a Žen, co dělají zoufalé věci se občas najde nějaká oddychovka, u které se člověk zasměje a vypne (jako Ženy v běhu nebo Po čem muži touží), ale tady není ani těch pár úmyslně vtipných momentů, a tak řadím Přes Prsty po bok lobotomiálních komedií alá Špindl. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Oddechovka za současné situace téměř ideální. Vzhledem k tomu, že je poměr trapnosti a vtipnosti vyvážen přesně rovnocenně, je to za mě takových lepších šedesát procent. Langmajer má sice zbytečně starý vzhled, ale jako vždy hraje naprosto skvěle a dámské duo je vhodně vybráno. Sportovních komedií moc nemáme a na tuhle se fakt dá dívat. Takže celkový dojem pozitivní. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v beach areálu v Ládví, ale také například v TJ Sokol Nusle, v Klánovicích nebo u Hostivařské přehrady. [Zdroj: Totalfilm.cz] (TotalFilm.cz)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama