Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Příběh mě za koule moc nechytil, ale to možná bude tím, že je nemám, tak nemůžu soudit. Nicméééně si nemůžu pomoct a musím se svěřit. Na tomhle filmu mě hrozně srala jedna věc a to fuck, že postava, co tu Scott hraje, je vlastně strašnej debil. Jako ano, jeho brácha byl obrkokot, ultračurák, ohonoid, vypíčenej, zkurvenej, sádelnatej píčus a zcela si zasloužil co ho nakonec potkalo, ale do prdele...Když vím, že můj brácha je KKK (kolosální kus kokota) a zároveň o sobě vím, že neumím ani prodat zápas, kterej slíbím, že prodám, tak asi fuck neni 2x dobrej nápad jít za ním s prosbou o půjčení peněz na fitko. A když už teda budu tak blbá a stejně za ním půjdu, tak kolosálně nedomrdám úplně jednoduchou krádež modrý obálky, kdy (jakožto špičkový atlet) nedovedu utéct tlustý bachyni, jelikož se za ní každý dvě vteřiny ohlížím, jestli za mnou ještě supí, abych jí nakonec skoro hystericky vracela kabelku a jako bonus jí nechala naběhnout přímo pod auto, tupě na to čuměla a dala jasně najevo, že honila mě, jelikož sem jí sebrala věci. Scottova postava tohle všechno zvládne udělat a tak se, jen a pouze díky své debilitě octne v kriminále. Tam brzo zjistí, že všichni na něj maj pifku ze zcela konkrétního důvodu a stejně s tím hovno dělá. A až když mamka zaklepe bačkorama, tak se konečně nasere a udělá to, co mu bylo nabídnuto už před sedmi lety na policejní stanici a díky čemuž mohl být celou dobu v klidu. Takže sorry, ale náš hrdina Kajn Burgr je prostě debil. Na druhou stranu je to debil, co se umí kurevsky dobře řezat a čím více se mění jeho vizáž, tím sadističtější zmrd se z něj stává a tak když tu máme železný zuby, klasický jizvy a napalm jizvu, tak už sem skoro až litovala všechny ty chudáky, co mu šli do cesty, jelikož někomu rozbít hubu je jedna věc, ale totálně ho domrdat do sraček s tím, že se z toho posere i okolí, jelikož ví, že je na řadě....to je druhá věc a to Kajn fakt vytunil ještě víc než okolí jeho ksicht. Závěrečná vybíjená v baru je díky tomu něco nádhernýho, protože jak je tam rozmrdal, to se mi i rozklepal strachy monitor u noťasu z čirýho děsu, že bude další na řadě. Takže mě silně mrzí a strašně sere, že byl Scott nucen hrát hodně blbýho Mirka Dušína (než mu konečně mrdne a procitne), ale ty rvačky byly vymazlený !! ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Retrospektivní wannabe ritchieovská revenge gangsterka se Scottem Adkinsem? Ano, a kupodivu to funguje velice dobře! I když asi největším překvapením je, že je to fajn podívaná i ve scénách, v nichž Adkins (imho stále ve vrcholné formě) nikoho neukope k smrti (bitky mají celkově vysoký standard, všechny jsou přehledně nasnímané, brutální a krvavé). ;-) Prosil bych vícero podobně potěšujících direct-to-video béček! 70 % ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„CHTĚL JSEM MU DÁT PRVNÍ POMOC.“ … „MĚL ŠROUBOVÁK VRAŽENÝ V HLAVĚ TAK, ŽE MU KOUKAL Z ÚST. JAK KONKRÉTNĚ JSTE MU CHTĚL POMOCI?...“ /// Předně je třeba podotknout, že nejsem bohorovnej ctitel Scotta Adkinse. Jeho Boyka mě jen líznul a ostatní sólový kusy… Jeho další postava (Cain Burgess) se chová jako zvíře a i tak vypadá (s držkou plnou kovu a tělem, na kterým jako by hasili oheň lopatou…). Vězeňský rvačky, při nichž se lámou vazy a krev cáká z rozmlácených ksichtů a… cáká a cáká… K tomu příběhy, kterak se do lochu dostal, jak přišel k tý hubě… a že jako ušel (v tom lochu) dlouhou cestu. A klíčový slovo je POMSTA! No, takový béčko… (a kurva, co jsi čekal?). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím o napalmový jizvě. 2.) Brácha zdrhl z vězení. 3.) Thx za titule „vegetol.mp“ a „spero“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Mimo brutální, syrovou, krvavou a skvěle sestříhanou akci film nemá ani až tak špatný příběh a scénář, naopak se docela povedl - revenge všem, kteří Adkinse poslali do vězení včetně jeho mafiánského bratra. Děj byl nápaditý, ale občas mě to prostě trochu nudilo, jakoby tomu něco chybělo. Určitě se ale jedná o povedené béčko a závěrečná bitka v baru byla tak neuvěřitelně uvěřitelná a přesvedčivá, že si prostě zaslouží hvězdičku navíc. Je vidět, že Adkins má Boyku prostě v krvi. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý nářez a jsem v šoku, že něco tak brutálního, nekompromisního a zábavného natočil céčkař Jesse V. Johnson, který dokázal zabít jeden z nejlépe obsazených akčních filmů všech dob. Scott Adkins byl vždycky spíš neherec, zato neuvěřitelný bitkař a akrobat, ale tady v té roli se našel, stejně jako režisér. Příběh je samozřejmě prostý, ale Johnson hned od první vteřiny jasně poukazuje na starou filmovou školu filmů o pomstě, zkušený divák jasně slyší v každém tónu hlavní znělky odkaz na Profesionála s Belmondem. Avengement si je vědom svého postavení a nemá takové ambice, ale na starou školu odkazuje naprosto perfektně a to jak brutální akcí, která je skvěle natočená, tak perfektní režií i hereckým výkonem Adkinse. Nechápu co se stalo, snad jedině že oba upsali duši ďáblu a jejich přání bylo natočit dechberoucí film. Podařilo se, oba totiž dosáhli svého maxima. Při finální bitce v hospodě jsem občas i přivřel oči. Neskutečný masakr. Zopakuju si film klidně několikrát.80%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)
  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)
  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)

Reklama

Reklama