Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Becca se objeví na Butcherově prahu a žádá ho o pomoc. Banda se rozhodne Butcherovi pomoct a spolu se Starlight se konečně postaví proti Homelanderovi a Stormfront. Ale věci se rychle zvrtnou, a to velmi špatně. (mikki089)

Recenze (37)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tušil jsem, že Stormfront do konce sezóny bude ze hry, protože Kripke začíná aplikovat klasický přístup snad všech seriálů - představme na začátku nové řady novou postavou, kterou na konci série zabijeme, abychom nemuseli zabít někoho ze staré Bandy. Taktéž mě nebaví, jak se všechny hříchy Bandy a Starlight, které byly mimochodem komunikované do světa, jen tak mávnutím kouzelného proutku shodí ze stolu. Nedává to absolutní smysl a působí to směšně a nereálně. Tam, kde dříve seriál vsázel na skutečnost a nějakou hmatatelnost s naším světem, nyní selhává. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to vyústění přišlo trochu zrychlené. Kvůli rozpočtu nebyla finální boss bitva nijak epická, ale přinesla skvělou ukázku girl power. Dopadlo to přesně tak, aby mohla třetí sezóna plynule navazovat a někdo se pro to už nehodil. S tím nemám sebemenší problém. Některé věci ale byli zkratkovité. Každopádně seriál bude pokračovat dál a z toho mám radost. Season 2 - 80%. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům ani Homelandrovi ve finále neujela ruka, takže jsem se opět dočkal rozpustile mrzačící zábavy i epesního souboje vychcánků (Deep a A- Train). Já si tedy myslím, že by se už tvůrci filmů a seriálů opravdu mohli vykašlat na ty sáhodlouhé předsmrtné dialogy, ale to nebyl důvod, proč jsem nehodnotil plnou palbou. Víc mě naštvala Queen Maeve fungující jako deus ex machina, přestože je jednou z těch, kdo zůstali omezeni gravitací. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 hvězd okamžitě. Antony Starr předvádí jeden z nejlepších hereckých výkonů, co jsem kdy viděl a roli psychopata hraje naprosto perfektně a musím také pochválit Karla Urbana, kterému jsem smutek a nenávist v očích neskutečně věřil. Jinak díl šílenej a rozjetej neskutečným tempem. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Situace se v poslední epizodě měnila stejně často jako motivy hlavních postav a nerozhodný Butcher se nakonec rozhodl správně, nebo ne? Holčičí bossfight vyšel na jedničku a já se královsky bavil. Závěrečná epizoda za mě uspokojivější než v 1. sérii, ale zbytek epizod byl za mě dynamičtější v té první. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama