Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

Viler 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak špatně neviděl. Humorné scénky s dojemnými se tu občas setkají s těmi trapnými, ale těch je naštěstí málo. Hlavnímu hrdinovi byste po pár dílech občas dali pěstí, za to jeho debilní chování, ale co si má počít, když to má ve scénáři. Ovšem musím říct, že s tou partou v zátoce u rezavé kotvy bych chtěl být kámoš a setkávat se v hospůdce u Utopence. ()

Johny Mist 

všechny recenze uživatele

Hele, představ si, je neděle večer, víkend skončil, děti už spí, dojedl si tlačenku a otevřel si pivko. Natáhneš se na kanape a vypneš mozek. jako kulisu si dáš tenhle seriál a přemýšlíš si o tom, co bylo, občas se zasměješ nějakýmu tomu levnýmu vtipu a vlastně ti ani nic neschází. Neříkám každou neděli, ale jednou za čas... proč ne. Rozhodně to není odpad a ty 3 hvězdy dávám jen proto, abych tu vyvážil tu "nespravedlnost" kdy někdo dává odpad jen proto, že je to nova, nebo že je tam Klus ()

Reklama

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Český herci se už několik posledních let snižují ( nebo nesnižují, těžko říct ) k tomu, že ve všech filmech, seriálech, pornu... hrají bezduché blbečky k politování. Celý seriál navíc totálně postrádá logiku, jelikož přístav okupují existence, které v podstatě v reálném životě by neměli ani na holobyt obývaný Věrou Bílou. Ale v pohodě utáhnou hausbot v Pražském přístavu. Co to bude příště? Rodina Syrských uprchlíků na hraně chudoby obývá pětihvězdičkový hotel Savoy v hlavní roli Sagvan Tofi? No jestli to za pár měsíců uvidim v televizi, tak mi ukradli nápad. ()

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to v tý naší malý plitký kaluži Nova nebo Prima, nebo vlastně jakákoli komerční stanice, blijící do éteru hovna v barvách striktně komoušských, může být člověku okamžitě jasné, že ať uzří novinku s jakkoli ojedinělým názvem, bude se jednat o totálně uleželý zvratek, vytažený až z nejtemnějšího kouta Mordoru, lépe řečeno mordorské dílny, kde operuje zhoubný nádor Troška. Ten s tímhle počinem, kupodivu, nemá společné ani kalhoty, ačkoliv to jeho stylem humoru silně čpí. Ono totiž není lepšího nápadu, než obsadit zvučná jména totálních neherců do naprosté rádoby na vesničany působící slátaniny, která nemá hlavu, natož pak patu. Kdejaká mamka, která se zrovna v sedum vrátila od pásu, zfackovala haranty a starýho, totiž celá natěšená zasedne do provalenýho křesla, nastartuje svýho malýho pomocníčka, u kterýho si tentokrát nezapomněla vyměnit baterky a je celá natěšená, až se zas objeví ten krásně pomatený, zfanatizovaný Tomášek Flusů, který umí dobře hrát maximálně tak na kytaru a zláká zase nějakou oběť na svuj hausbót, kde jí ve svém kovbojském klobouku naštěká do boudy. Mamka pak možná vzpomíná na léta, kdy se proháněla s bizony po prériích, škrábala se s nimi o stromy a třásla se při zvuku železničního oře. Jenže, tahle osoba je asi tak jediná, která dokáže něco tak nehezkého ocenit. Proč totiž nevyužít milionů, kterými disponujete k točení naprosto impotentních fekálií, kterýmž se směje i moje babička? Je nás deset míčů, máme spousty chtíčů, nasráno v hubě a v rukách p_ču. Fuj ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že veľké prekvapenie v pozitívnom zmysle. Na stoke menom "Nova" dávať zaujímavý seriál je veľká vzácnosť. Neviem kam sa to bude uberať ďalej, ale režíserovi sa majstrovsky podaril výber hercov. Musíte ich mať rádi jednoducho. Prim údava L.Langmajer,O.Kaiser a magický úsmev V.Kubařovej. Skutočne je to dobrý seriál ... Stádovitosť hodnotenia na tomto webe je miestami dychberúca a čierne čísla tohto seriálu sa mi zdajú nešťastné. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku 2. dílu hovoří Hugo v kuchyni se svou bývalou manželkou Monikou, je za ním vidět nahoře v odraze mikrofon zvukaře. (rakovnik)
  • Záběry seriálové loděnice byly natočeny v loděnici na Libeňském ostrově a v loděnici Českého Yacht Klubu v Podolí. (mikulin)
  • Hugo (Lukáš Langmajer) spadne při sebevraždě do Vltavy z Trojského mostu a poté, co se nechá proudem unášet, se octne v malé zátoce plné dobrodružství pod Vyšehradem, cca 9,5 km proti proudu... (mikulin)

Reklama

Reklama