Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím podle TV ukázek a asi dvou minutového sledování..je vážně smutné, jakým telecím národem jsme, když je tento seriál v Prime timu sledován více než milionem telat po lobotomii. Na druhou stranu to mají dnes seriáloví tvůrci dost jednoduché..uklohní se totální megasračka a všichni na to čučí....a vrcholem je,když taková dvě hovna pouští konkurenční TV souběžně...jdu blejt.............moje hodnocení = 0 z 10. ()

Fuksinka 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozný to není. Viděla jsem 2 díly a stačilo mi to, ale odpad rozhodně ne. Vadí mi Langmajerova komediální poloha ale i tak jsem se asi 2x za jeden díl docela zasmála a párkrát usmála. Ale děj je prostě 0. Mám fakt ráda Kluse, ale ani on ve společnosti těch starších dobrých herců není dostatečný důvod koukat dál. ()

Reklama

Britney75 odpad!

všechny recenze uživatele

Říkám si, všichni o tom kolem mě básní ... tak jsem zhlédla asi první 4 minuty a okamžitě to smazala z PC!! To už opravdu ti herci jsou na tom tak strašně zle, že se sníží hrát v debilním .. to ani neumím nazvat! Těm, co se to tak líbí, vzkazuji: asi jste v životě neviděli pořádný film, když na tohle dokážete čumět s takovou chutí :D ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se mělo jmenovat Na dně. Takhle totiž nějak vypadá dno českých seriálů. A pokud si někdo myslel, že Ulice či jiné hrůzy jím jsou, pak se může ponořit ještě hlouběji. Teď jsou v kurzu hausbóty zakotvené ve všelikých těch slepých ramenech našich veletoků a tak jsou hojně obsazovány některými herci a některými neherci s vírou, že vznikne něco veselého. No nevzniklo. Jsou to jen stále herci a neherci na hausbótech, které jsou zakotveny ve slepých ramenech našich veletoků...Kaiser, Navrátil... Co tam proboha dělají? Herecké stáří je hrozné. Vidím to na Postráneckém, který se už objevuje i v reklamách a radí chalupářům jak množit žížaly do kompostu... Ale že je to tak hrozné aby člověk hrál v tomhle? To snad ne. Z tohle budete mít - na vodě - tak akorát žaludek. ODPAD ()

Blejzr 

všechny recenze uživatele

Ten serial je tak blbej, az je dobrej :D Ja nevim, ale nemuzu si pomoct, me to bavi :D Je to jediny na co koukame se zenou v TV, jinak vse stahujem a koukame na zahranicni kvalitni serialy (Homeland, AHS...) Banda zoufalcu co zije v houseboatech a karavanech nekde u vody, chodi kazdej den do zaplivaneho pajzlu u vody, hlavni postava je kluk, co asi jako maly padal velmi casto na hlavicku, pac takovej dement by proste nemohl byt vubec, ale vubec nikdo :D A je to vsechno tak neskutecne trapne a ubohe, az je to proste vtipne :D Nutno rict, ze Lukas Langmajer je teda hnup vsech hnupu a je az k nevire, ze je to bratr Jirky Langmajera.. :D ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)
  • Při závěrečných titulkách se objeví chybné křestní jméno herce, který hrál šéfa Lukáše Langmajera. Místo jména Ctirad Götz se objeví Jindřich Götz. (Niki94)
  • Když na začátku 2. dílu hovoří Hugo v kuchyni se svou bývalou manželkou Monikou, je za ním vidět nahoře v odraze mikrofon zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama