Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Co to, kurva, bylo? Tam už chyběl jenom nějakej srbo-chorvatskej krvavej masakr. Takže napřed začnu točit nenáročnou komedii pro děvčata středního věku, který už přišly na to, že ony jsou úžasný bohyně a ty zasraný chlapi jim to furt jen kazej (což jsou bohužel ve středním věku skoro všecky děvčata, ještě jsem nepotkal čtyřicítku, který by měla aspoň náznak sebereflexe). A pak si najednou vzpomenu, že za tohle bych mohl dostat nálož od filmovejch kritiků, tak z toho v poslední třetině udělám jakože závažný sociální drama a zatlačím na pilu tak, až se kousnou zuby? To už ty knížky paní Twardzikový jsou takovýhle slátaniny? Asi už vím, proč nečtu "bestsellery", dělá se mi blivno většinou už při pohledu na přebal.

Ragimiri

Ragimiri (hodnocení, recenze)

V tuto chvíli už celkem zřetelně vyplouvá na povrh zlověstnost a odpudivost základní zápletky. Hlavní hrdinky si chtějí najít chlapa, přičemž všichni chlapi ve filmu jsou líčeni jako legrační neschopní idioti, zatímco hlavní hrdinky pro ně ztrácejí hlavy a udělají cokoliv pro to, aby do nich někdo zasunul. (zdroj)

na příspěvěk reagoval Dadel

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Jestli je film stejně špatný, jako dabing chorvatských herců v traileru, tak to potěš koště.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Pracovní název filmu byl České ženy a jugoslávští muži.

Reklama

Reklama