Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (238)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Standardní česká hořká komedie o nesnázích ve vztazích se standardními českými herci (takové to "vsazeno na jistotu). Vyčnívá nastupující dětská top herečka Valentýna Bečková, která tu svým emocionálním výkonem strká do kapes svoje zkušené kolegy...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro Petru slabost. Já vím, má pořád ty stejný role, hraje pořád stejně, ale je mi nevysvětlitelně sympatická a nedokážu k ní být úplně kritická. A tak koukám na filmy, na který bych normálně asi ani nekoukla. Tady je teda bonusem ještě Eliška Balzerová, kterou taky vždycky ráda vidím. Chlapská část obsazení je naopak velmi velmi mizerná (a předabování tomu rozhodně nepomáhá), navíc mají neskutečně idiotsky napsané charaktery. Stejně tak z Tatiany udělali naprostou husu a tu nejnaivnější a nejjednodušší ženskou, jakou si vůbec dokážu představit. 3* se strašně odřenýma ušima, ale nenudila jsem se. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Existuje mnoho způsobů, jak natočit špatný film. Příliš osobní známost předvádí takové, jaké jsem dosud neznal. Ve zkratce jde o mix přepálené lifestyleové komedie a dusivého psychodramatu, který tvrdí, že ženy by měly odpouštět svým mužům. I když to jsou promiskuitní agresivní alkoholici s padesátimilionovým dluhem, kteří se je pokusili znásilnit. Stačí, že jsou sexy (a špatně nadabovaní do češtiny).___ Takhle by se mohlo zdát, že je to film plný emocí a zvratů, ale ve skutečnosti je dějově tak prázdný, že nezanedbatelnou část stopáže vyplňuje podzápletka točící se okolo „opotřebované vaginy“ jedné z hrdinek, jejíž partner je sexuálně příliš náruživý (a během penetrace říká věci jako „Můj penis je můj štětec a ty jsi moje plátno“).___Zatímco během prvních cca dvacet minut jsem ještě víceméně chápal, proč a pro koho film vznikl, o čtyři a půl hodiny psychického času a jednu ztrátu tvůrčí soudnosti později jsem už nerozuměl vůbec ničemu a jen rezignovaně sledovat závěrečné titulky.___V jistém ohledu je fascinující, s jakou sociopatickou samozřejmostí postavy předcházejí od lásky k nenávisti a film od poševního humoru a legrační předčasné ejakulace k dětskému pláči a nadávání na „zasranej život“. Při menší formální uhlazenosti a po dotažení neštěstí postav do důsledků by mohlo jít o subverzivní feministický artfilm, ukazující chlapy jako hovada, které ženám ničí jejich životy i sny.___Žel je to jen rozpolcený komerční produkt, který chce uspokojit příliš mnoho citových potřeb naráz, a tak nakonec uspokojí leda toho, kdo z nějakého důvodu touží vidět, jak Miki Manojlovič, skvělý srbský herec z Kusturicových filmů (zde rovněž špatně nadabovaný) chytá za zadek Elišku Balzerovou. 20% ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Petra Hřebíčková stále v té samé roli, Táňa Wilhelmová... v určitým věku se asi holt ženská musí rozhodnout, jestli ksicht nebo prdel a Táňa se rozhodla, že radši bude v plavkách vypadat jak smeták obalený šňůrkami, zato v ksichtě o minimálně deset let starší, než ve skutečnosti je, a promenádovat se v otřesných modelech ála "ezoterická uklízečka". Eliška Balzerová je krásným příkladem otřesných paruk v české filmové a seriálové produkci, nicméně ona jediná společně s dětskou herečkou mi alespoň tolik nevadily. Mužští hrdinové naprosto otřesně nadabovaní do češtiny. Příběh se snaží být vtipný (dějová linka okolo Táni) a romantický a dramatický zároveň (dějová linka okolo Petry) ale není dotažený a vlastně ani dobrý ani v jednom, v obou je naopak tak absurdní přehnaný, že jak v rádoby humorných scénách tak v těch dramatických navozuje divákovi pocit trapnosti. Abych taky byla pozitivní, titulní písnička je fajn. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Další film z cyklu - Pojď s manželkou na český film, protože filmy s titulky ji nebaví - a myslel jsem, že to bude po výborných vlastnících zase trefa do černého. Bohužel ale nějak to dost drhlo. Snad první film, kdy mi Táňa vyloženě vadila a celkově se první půlka dost vleče. Ale jakože opravdu hodně - jsem si myslel, že bych snad po první hodině odešel, což ale bych potom nemohl domů :) No a pak druhá půlka - vlastně úplně jiný film a taky trochu lepší film. Přesto dabing hlavních mužských herců katastrofa a samotný herecký výkon teda taky úplný terno nebylo. Suma sumárum, těžký průměr (Hřebíčková se už zdá dosti okoukaná), z které vyčnívá jenom výkon mlaďounké Valentýnky Bečkové a matadorky Elišky Balzerové. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)
  • „Bylo to vzrušující a vášnivé natáčení. S Martou Ferencovou je to vždycky živočišné. Ale byla to samozřejmě i legrace, protože scénář sám o sobě má spoustu trefných a vtipných dialogů. Vyzkoušeli jsme si v tomto filmu všechny tváře lásky, jak tu zranitelnou, tak tu opravdovou, jak smutné, tak veselé situace. Emoce v tomto filmu prostě stříkají na všechny strany,“ uvedla Petra Hřebíčková (Natálie). (SONY_)

Reklama

Reklama