Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (238)

nany2121 

všechny recenze uživatele

Velmi zlé! Žial česká kinematografia ide strmhlav dole, živí sa sračkami niekde na úrovni kolumbijskej telenovely. Všetky české filmy v 21. storočí sú ako cez kopirák - lacné vzťahové záležitosti všeho druhu, často krat vidieť snahu to zabaliť do vtipného (trápneho) pozlátka, sexuje tam asi každý s každým, už pomály neni herečky, ktorá by nemala vlastnú sex scenku, okaté hranie na city, velmi prehrávané herecké výkony :) proste novodobá kolumbijsko-česká kinematografia. Hanba. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám problém...Tak to nějak divně skákalo z jedné polohy do druhé, mezitím nudná vata...Ty scény s opilým otcem a jeho malou dcerkou byly dost drásavé, ale pak to zase skočilo k Táňi a jejím vaginálním pseudoproblémům ( mimochodem tady vypadala dost vyzáble až odpudivě)...Celé to bylo podivně nelogické...Za mě 70% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Za mne příjemné překvapení a to hned z několika důvodů. Za prvé v tom nehrál Langmajer, což vnímám jako velké plus, za druhé je to zdařile obsazeno, Petra Hřebíčková je výborná, malá Valentýna Bečková roztomilá a Balzerová, ta nemá chybu nikdy. Za třetí jsem se i zasmála, dialogy neprudily a celé to scénáristicky držello pohromadě. Hudba nevýrazná, ale hodila se. Co vidím jako mínus, bylo úděsné přehrávání vyzáblé a vrásčité Dykové a protivně pozitivní konec. Jako celek řadím snímek do kategorie, kouknu jednou za deset let. Nechápu zdejší hodnocení, kde jsou pomalu na stejné úrovni daleko horší hovna české kinematografie posledních 30let. Za mne 60%. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro Petru slabost. Já vím, má pořád ty stejný role, hraje pořád stejně, ale je mi nevysvětlitelně sympatická a nedokážu k ní být úplně kritická. A tak koukám na filmy, na který bych normálně asi ani nekoukla. Tady je teda bonusem ještě Eliška Balzerová, kterou taky vždycky ráda vidím. Chlapská část obsazení je naopak velmi velmi mizerná (a předabování tomu rozhodně nepomáhá), navíc mají neskutečně idiotsky napsané charaktery. Stejně tak z Tatiany udělali naprostou husu a tu nejnaivnější a nejjednodušší ženskou, jakou si vůbec dokážu představit. 3* se strašně odřenýma ušima, ale nenudila jsem se. ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Za vtip "to nemáš pusu" přidávám dvě hvězdičky, protože bohužel v kontextu dalších českých filmů o ženách a mužích a jejich dramatických vztazích to zase takový propadák není, ale jinak se jedná o dosti nataženou zprávu pro všechny ženy, že se sebou mají nechat vy**dávat ve všech smyslech a jakkoliv dlouho, protože takový je už jejich úděl. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • „Bylo to vzrušující a vášnivé natáčení. S Martou Ferencovou je to vždycky živočišné. Ale byla to samozřejmě i legrace, protože scénář sám o sobě má spoustu trefných a vtipných dialogů. Vyzkoušeli jsme si v tomto filmu všechny tváře lásky, jak tu zranitelnou, tak tu opravdovou, jak smutné, tak veselé situace. Emoce v tomto filmu prostě stříkají na všechny strany,“ uvedla Petra Hřebíčková (Natálie). (SONY_)
  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)

Reklama

Reklama