Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V celovečerním snímku "Deadwood" od režiséra Daniela Minahana a scénáristy Davida Milche se dočkáme pokračování příběhu, který započal v kritiky uznávaném a cenou Emmy ověnčeném stejnojmenném seriálu z produkce HBO. Nezapomenutelné postavy v podání původního hereckého obsazení se po deseti letech znovu shledají, aby oslavily státní suverenitu Jižní Dakoty. Někdejší rivalové opět zažehnou své spory, spojenectví procházejí tvrdou zkouškou a staré rány jsou znovu otevřeny, zatímco se všichni snaží přizpůsobit nevyhnutelným změnám, které s sebou přinesl čas a moderní doba. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Film se odehrává v roce 1889, tedy 10 let po skončení poslední epizody stejnojmenného seriálu. (ČSFD)
  • Klobouk, který nosí Joanie Stubbs (Kim Dickens), je stejný šedý cylindr, který měla na sobě v původním seriálu Deadwood (od r. 2004)., ale byl upraven hnědou tkaninou, aby vypadal novější. (ČSFD)
  • Píseň hraná během titulků, „Hog of the Forsaken“, je stejná píseň, která zazněla v titulcích epizody Deadwood (2004) seriálu Deadwood (od r. 2004). (ČSFD)

Související novinky

Kdy dorazí filmový Deadwood?

Kdy dorazí filmový Deadwood?

10.02.2019

Programový šéf HBO Casey Bloys měl nedávno příležitost rozpovídat se něco málo o plánech, které má kabelovka pro letošní rok. Kromě spokojených reakcí na třetí řadu Temného případu pak došlo mimo… (více)

Reklama

Reklama