Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 3

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (342)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prečo sa nebaviť, pri takto béčkových spektákloch v áčkovom móde? Veď tu nejde o umenie, ale o to, ako sa vedia aj v druhej rozpočtovej lige ( aj keď pred takými 25 - 30 rokmi by náklady tohoto filmu predstavovali obrovskú investíciu ) vyblázniť machri na CGI a ako sa vie režisér a scenárista Paul W.S. Anderson držať na stále rovnakej, vždy odpustenej režijnej (ne)invencii. Jeho umeleckým vrcholom stále ostáva jeden nemenovaný sci-fi horor ( pre mňa predstavujúci už pomaly klenot žánru ), ale Pali stále má na to, aby prišiel aspoň s ako tak stráviteľným filmom. Nie som hráč, čiže neporovnávam s predlohou. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Míla má partu. Míla je šéf. Parta má smůlu. Jsou tu monstra (velká, hnusná věc). Monstra chtít zabít Mílu i partu...Míla bojuje. Parta vymírá (to znamená, že jeden po druhém umřou). Míla najde kamaráda ( to je něco jako ten kokot, kterého máte v přátelích na FB). Bojují spolu...Monstrum má smůlu. Moc pěkný obrásky...Pro žáky prvních tříd škol pro integrované retardy a Livingdeada naprosto postačující výplach ganglií. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Boli časy, keď Paul W.S.Anderson dokazal natočiť ešte celkom seriózny film. Za posledné roky točí iba pekne naleštené hovna. A toto je ďalšie z nich. Chcel by som to skritizovať po všetkých možných stránkach, ale zas úplne mizerné to nebolo. Je tu samozrejme hromada prehnaných scén, nechýba ani úplne nehodiaca sa hudba, no keď to neberiete vážne a sledujete len ako sa tam pobieha hore dolu, tak je to občas aj zábavné, hlavne v závere to je riadne divoký koncert. P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami, ktorá je totálne prepálená. 40% - 2* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdyby Monster Hunter zůstal na skále a my bychom sledovali, kterak se Milla s Tonym snaží dostat na kobylku Diablovi a přežít útoky pavouků, určitě bych byl spokojen. Snímek nabízí totiž 2/3 napínavou, akční, dobře fungující zábavu. Bohužel pak někoho napadne vrátit na scénu Rona Perlmana, koráb a vůbec celou záležitost s tajemným portálem do jiného světa jaksi uzavřít. Je to veliká chyba a škoda. Protože zatímco první 2/3 filmu bych se nebál hodnotit 70%, tak poslední třetině musím dát tak s bídou 30%. Což mě fakt mrzí. To co začlo tak zajímavě, skončilo pachutí v ústech. Přesto se mě Monster Hunter líbilo o hodně více než poslední Godzilla, kde postavy a příběh zkrátka nefungují. Monster Hunter: 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Navždy béčkovitý Paul W.S. Anderson udělal to, co umí nejlépe: zase sáhl po videoherní předloze, zase vykradl nespočet svých (zdatnějších) kolegů a zase do hlavní role obsadil Millu Jovovich. A zase byl co se příběhu týče značně dementní. Jeho drsná příslušnice Rangers se propadla díky podivnému portálu do neznámého fantasy světa přerostlých potvor. Z její jednotky zbyde jediná, záhy spojí síly s lovcem s ksichtem Tonyho Jaa a pak zjistí, že tahle monstra mohou ohrozit i její reálný svět. Mezitím se na scéně objeví podivně namaskovaný Ron Perlman i kočičí kuchař. Hrozný guláš. Už zbýval snad jen David Hasselhoff s ptačím zobákem. Úvodní sekvence je sice příšerná, ale pak už je všechno tak nějak lepší. Hlavně v poušti. Anderson ze sebe dravého režiséra sice vymačkává jen občas, ale v akčních scénách je poměrně přehledný a docela nápaditý. A bez zbytečných odboček šlape kupředu. Jenže pak se to (zhruba 30 minut před koncem) zase zacuchá a moje shovívavost začala slábnout. Finále je už zvrtané. Nestárnoucí Milla (která má za úkol vypadat dobře) na to nicméně pořád má a rozhodně potěší i velice slušný zvuk. Výplach mezi dvěma a třemi hvězdami. Já jdu nahoru. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • T.I. (Lincoln) uvedl, že ho k roli ve filmu přesvědčil jeho nejmladší syn, který je fanouškem videohry. (Stanislaus)
  • Natáčelo se v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (BMW12)
  • V čase 0:28:17 Link (T.I.) říká, že ho bolí na hrudníku a necítí ruku. Ruku má svěšenou, jako by ji měl ochrnutou, ale od času 0:29:05 s ní normálně hýbe, vyhrnuje si s ní triko a pak ho i oběma rukama trhá. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama