Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (80)

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Sedmihodinová zábava pro středoškoláky, která má alespoň pro mě dva podstatné nedostatky. Prvním z nich je zbytečná natahovanost, i přestože první série má pouhých 8 (v průměru 50minutových epizod), dala by se bez problémů vecpat do šesti dílů. A druhým, tím mnohem závažnějším, je postava černošského homosexuála Erica, který mě přestal frustrovat až v poslední epizodě. Po zbytek epizod byste ho však raději z celého seriálu odstřihli. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem viděla trailer a zjistila jsem, že je to o sexu a je to z Británie, musela jsem to vidět. Nezklamalo mě to. Je to dokonalý seriál plný britského humoru, sexu, problémech v dospívání a sexu. Ano, napsala jsem dvakrát sex úmyslně. Navíc skvělé obsazení včetně Gillian a Asy. Postava Erica je moje spříznená duše, kéž by byl mým kamarádem. Opravdu hodně, hodně povedený seriál. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálová učebnice pro mrduchtivé delikventy, která nenápadně a zábavně vyučuje jedince sexuálním stykem nepolíbené. Aneb exkluzivní sexpertýza v praxi - vše zcela komplet bez cenzury a navíc famózní komediální formou, kterou umí jenom britové. Jak jednou pravil Komenský: "Sexuální výchova hrou!" Asa Butterfield je zde ve svý nejstylovější roli jeho dosavadní kariéry. Za mě spokojenost.... [VERDIKT: 8,5 vibrátorů z 10] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po ohodnocení všech epizod se má průměrná známka za první sezónu vyšplhala na čtyři hvězdičky. Chvíli jsem uvažoval, jestli nemám jeden kousek ubrat, protože jsem seriálu v některých dílech lehce nadržoval, ale nakonec jsem se rozhodl nezasahovat. Série byla sice místy v oblasti humoru hodně chabá, na druhou stranu přišla i s velmi vtipnými pasážemi a fakt se mi líbily dramatičtější odstíny příběhu. Tím chci říct, že jsem byl vlastně spokojený a určitě se podívám i na pokračování. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem ráda, že jsem to po prvních dvou epizodách nevzdala, protože pak mě to začalo vážně bavit. Pořád moc nevím, kam si to zařadit. Je to spíš vtipné (ale nijak třeskutě a občas trapně), ale umí se to otřít i o vážnější notu - a to funguje. Otis, Maeve a především Eric mají vážně dobré představitele a zajímavé příběhy. Těším se, jak se bude vše vyvíjet v další řadě. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Keď Jean (Gillian Anderson) zazvoní mobil, môžete si vypočuť tematickú pieseň seriálu Akty X. Gillian Anderson je známa svojou rolou v tomto seriáli ako Dana Scullyová. (Pat.Ko)
  • Scéna, kdy se lidé v sále hlásí k vlastnictví přirození na fotografii, je pop-kulturní referencí na slavnou scénu z filmu Spartakus (1960), kde se vzbouřenci prohlašují za Spartaka, aby jej ochránili. (kukkik)
  • Ředitel školy říká při pravidelném kázání v ředitelně svému synovi Adamovi (Connor Swindells), že by si měl vzít příklad ze své sestry. Adamova sestra se ale v žádné epizodě 1. ani 2. série neobjevila. (Modnar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno