Reklama

Reklama

Černobyl


The Happiness of All Mankind (E04)

(epizoda)
  • Velká Británie The Happiness of All Mankind
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vláda sa snaží vypratať oblasť v okolí Černobyľu, nutné je však zabiť aj všetky zvieratá, ktoré sú rádioaktívne a mohla radiáciu rozniesť. Medzitým sa Legasov snaží prísť na to, ako v okolí elektrárne odstrániť všetok grafit. (Aktuality.sk)

Videa (2)

Trailer

Recenze (127)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojem z tejto epizódy pokazilo najmä chaotické pobehovanie s lopatou po streche pri jej čistení, pretože akú takú následnosť pri odpratávaní trosiek by súdruhovia zo ZSSR dokázali naplánovať, aj keď autori sa to zrejme snažili spraviť čo najviac autenticky. Anabáza Pavela pri odstrele zvierat síce mala svoje čaro ale jednotlivé časové posuny príbehu trochu uškodili a vydarené boli najmä prvé dve epizódy s udalosťami tesne po havárii. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi co píšou, že je to málo akční a nemá to grády asi zapomněli, že je to podle skutečnejch událostí - to jsem musela zmínit, protože mě docela překvapujou nějaký očekávání zdejších diváků. Čekáte, že najednou přiletí mimozemšťani nebo jak? Každopádně tohle byla zase úžasná epizoda s úžasnou atmosférou jako vždy. To zaměření na detaily je prostě geniální - v minulým díle nahý horníci, tady olověná ochrana na pytlíka a ty hajzly.. :D Skvěle zobrazená je i propaganda a věčný utajovaní informací. Jediný, co bych možná zkrátila jsou ty scény kde střílí psi, na můj vkus trochu moc dlouhý a scény se až moc snaží hrát na city. Ale to je jenom taková drobnost. Hodnocení: 2000/10 ()

Reklama

Razz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ pre mňa najslabšia časť. Celá línia o psoch zbytočná, resp. zbytočne dlhá. Oproti tomu rozpracované príbehy z predchádzajúcich častí idú do úzadia a ostávajú nedorozprávané, resp. sa im venuje minimálny priestor. V tejto časti som zároveň prestal veriť prerodu zarputilého sovietskeho funkcionára na človeka s veľkým srdcom a začal trošku podprahovo vnímať snahu o klasický americký heroizmus kľúčových postáv, ktorý sa k tomuto seriálu nehodí. ()

baddass01 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou tady rozsekaní a plní emocí :DD, až je to legrační, ale zase taková hitparáda to fakt není. No ano, pro pejskaře tento díl těžkotonážní horor, ale jinak celkem velká nuda. Jediný díl, který fakt bavil, byl ten první. Jinak se to vleče jak fotřík s nákupním košíkem za starou v obchoďáku. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád bomba. Ale na plný počet to není díky zbytečně zaplácnutým časem,se střílením psů. Proč tedy neukázali ty ostatní? Kácení stromů,odhrn půdy etc.? To jako není důležité? Nebo jinak,střílení růz.zvířat je snad ta nejdůl.činnost v likvidaci katastrofy? Určitě ne. Chvílemi jsem se až bál,že se to snad změní na seriál o mladíkovi,který po 1.v životě,,něco zastřelil. A že se až do konce,budu museti dívat na ten jeho přiblble prázdný výraz. Tento herec určitě nebude zrovna mým novým favoritem. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě zazní zdramatizovaná a přezpívaná verze písně "Chornyj voron" ("Black raven", "Черный ворон", "Černý havran") od holandského kvarteta Rusalki. Původní verze písně zazněla ve filmu Chapayev (1934), kde ji nazpíval Boris Babochkin. (Freddy22)
  • V čase cca 8:50 vyjmenovává Legasov (Jared Harris) části střechy s rozmetaným grafitem. Jsou pojmenované Káťa, Nina a Máša. V čase 20:06 tyto části zmiňuje generál, avšak místo Káťa říká Táňa. (budivoj)
  • „Joker“ byl pro potřeby filmu postaven, zatímco u STR-1 si filmaři vystačili s CGI. (mikiqex)

Reklama

Reklama