Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pod dohledem Impéria v přísně střežené věznici spřádá Cassian plán na útěk. (Disney+)

Recenze (32)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach, kde jsou ty časy, kdy se v Lucasově Impériu vyslýchalo/mučilo pomocí levitujících koulí s injekční stříkačkou na boku?;-))) Dnes? Nasadí vám sluchátka a pouští do uší Vondráčkovou, Gotta nebo Beatles. A vydávají to pak za ječení umírající rasy. Což se moc nedivím. Special quest star Nikolai Fomin aka dr.Rhasiv ve vězení, ve kterém by jste fakt nechtěli skončiti. A Moniny starosti se 400 tácy? Pche, to bych tak chtěl míti. Neměla ani  vaječníky na to, aby vyslala lodě na Scarif a tak to musel udělati na černo Andor, Jyn a spol. To je úroveň. Na to nikdy nezapomenu. Vůdci povstání jak čapa. A Glum/King Kong je ďábel. Ten chlap snad hraje líp a líp. A jak by řekl megakultovní Muž na Radnici ,,Buď to zvládneme, nebo na naše místa, musejí dát někoho lepšího´´.  ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsná a chladná atmosféra, plnohodnotné politikaření, osobně se mi tohle pojetí opravdu zamlouvá, i když depresivní je to až běda. Nejsem fanoušek přehnaně naturalistických brutálních scén, ale SW tohle naštěstí udržuje v únosné míře a skrytě naznačuje, co nastalo, což myslím stačí samo o sobě k dokreslení atmosféry a možná je to i stokrát účinnější (přeci jen, lidská představivost zapracuje). Jen upřímně doufám, že alespoň na konci seriálu bude trocha té naděje nahozena. Rogue One, i přes svůj tragický závěr, dokázalo odpochodovat s typickým SW hořkosladkým koncem s příchutí naděje. Zde jde o čistou temnou podívanou, takže kdo ví, jaké bude zakončení, ale opravdu doufám, že nebudu odcházet od obrazovky s pachutí na jazyku. Ale to už je věc preference, jinak je seriál výborný. ()

Reklama

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už to lze říct po tři čtvrtě seriálu na plnou hubu. Naprosté zjevení ve Star Wars tvorbě, které neubírá ani píď na kvalitě a díl co díl nám servíruje krutou hrůzovládu impéria doplněnoj skvěla napsanýma postavama. Prosim Kennedy, nebuď blbá, dej nám víc těchto projektů a míň nepovedených Fettů a Obi-wanů. Nechci spin-offy Revy, Sheriffa a podobných, a když už ano, tak ať je to prosím kvalitou rovno tomuto… ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme ve třech čtvrtinách a atmosféra je temná a hutná jako asfalt právě vylitý na vozovku, jenže stejně tak pomalu tu plyne i děj. Kdyby se poslední tři epizody sestříhaly do dvou, dávalo by to dramaturgicky mnohem lepší smysl. Nebýt skvělého Andyho Serkise, který si krade si pro sebe každou scénu, ve které se objeví, připomínalo by to spíš dokurama o totalitních praktikách. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tímto regulérně scénárista ukázal zcela nulovou integritu. Tvrdí, že si hraje na 4x po třech a přitom není schopen tuto epizodu ukončit. Vůbec nechápu, proč se ztrácel čas se sedmou částí série a tuto utne v nejlepším. Jako celek jde (tradičně) o perfektní epizodu. Prostě vždy až ta poslední ze tři… smutné. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Kafrene je klíčové místo v imperiální éře. Na mapě galaxie se nachází v sektoru vesmíru známém jako Expansion Region, hluboce poznamenaném klonovými válkami. Ring of Kafrene je těžařská kolonie nacházející se v pásu asteroidů. V Rogue One: Star Wars Story (2016) se tam vydá Cassian Andor a od informátora se dozví o existenci 1. Hvězdy smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama