Reklama

Reklama

Dark Light

Trailer

Na farmě žije žena s dcerou. Když v poli uvidí podivné světlo, začnou se v jejich domě dít zvláštní události a dcera zmizí. Policie však nevěří, že dívka byla unesena něčím z jiného světa, a zatkne zoufalou matku. Ta ale uteče z vazby, aby zjistila, co se stalo, a našla svoji dceru. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od tohoto filmu žiadny zázrak, ale zas ani takú blamáž, akú som dostal. Na filme nebolo nič pozitívne. Po obsahovej stránke je to strašne chaotické, vobec tu nieje upozornene, čo je začiatok, stred či koniec. A tak divák nemá šancu sa z toho vysomáriť. Postavy sa debilnejšie chovať ani nemohli a niektoré sceny boli naozaj celkom mimo a nedávali vobec zmysel. Režisérovi by som doporučil, aby si ten jeho zázrak ešte raz pozrel ako celok a uvedomil by si, že je to riadna sračka. Tie príšerky boli naozaj trápne, nechapem ľudí, čo majú maličký rozpočet, a aj tak sa rozhodnú točiť film o votrelcoch a potom to dopadá, presne takto. Kukuričné pole a podzemne chodby domu, mali akú takú atmosféru, tak slabulinké 2* dám, mám dobrú náladu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dům uprostřed kukuřičného pole, toť vděčný motiv pro bubufilmy. Annie je psychicky nevyrovnaná matka, která má po rozvodu a s dcerou Emily se hodlá ubytovat v domě, kde sama prožila dětství. Jenže zde ve stínu žijí ještě jiné bytosti. Nejsou z jiného světa, jak hloupě tvrdí obsah, nýbrž jde údajně o pradávné humanoidy, kteří měli dávno vyhynout a mají cosi společného s dinosaury. Když unesou Emily, je matka zatčena a obviněna z vraždy. Naštěstí se jí podaří uniknout, ale nikoliv z vazby, nýbrž kvůli náhodě, když je převážena do jiné věznice. Postupně se do případu vloží odporník na konspirační teorie Walter Simms a svůj part si odehraje rovněž místní šerifka Dickersonová, jejíž osud si zaslouží samostatnou hvězdičku. Poslední čtvrtina se promění v napínavý boj o život, což kvituji. Annie sice byla po většinu času na zabití, neb která matka by si v noci hrála s malou dcerou na babu v kukuřičném poli, ale nakonec vše směřovala ke zdárnému konci. Příjemná oddechovka bez větších ambicí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Mám rád poľnohospodárske horory, odohrávajúce sa v tomu odpovedajúcom prostredí. Letné horúce dni, sparné a dusné hlboké noci, rozľahlé polia s úžitkovými rastlinami, traktory, zablatené džípy, dobytok, kone, lesy, občas zaspaté mestečko a odľahlé usadlosti, farmy a statky, na ktorých hospodári rodina. Takže ak sa aj vám páčia horory ako Kukuričné deti, Prekliatie domu slnečníc, Jeepers Creepers, Dark Night of the Scarecrow, Husk, Hnev duší, Tiché miesto, In the Tall Grass alebo Nočné mory z temnôt, prídete si na svoje. Dark Light je možno až prekvapivo dobrý horor. Nie je to nejaká extra zaručená, stopercentná kvalita, to azda nie. Ale vo všeobecnosti tomu ťažko niečo vyčítať, snáď až na niektoré klišé postavy (policajtka). Kasting sympatický, výprava super, niektoré scény viac než len v pohode a najviac ma potešili skvele nadizajnované ústredné „baterkové“ monštrá. Keď sa s týmto nápadom došlo do štúdia, producenti asi nechápavo otáčali oči dohora, ale v konečnom výsledku je bizarný nápad spracovaný výborne a keď sa príšery naplno ukáže na scénu v celej svojej kráse, musel som s uznanlivým prikyvovaním hlavy uznať, že vyzerajú fakt strašne. Teda super. Proste strašne a super zároveň. Viete, ako to myslím. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Horor o baterkových mužíčcích, který by dobře zapadl mezi 80´s béčka, kdyby byl v té době natočen a kdyby měl alespoň trochu solidní hudbu. A alespoň slušnou závěrečnou čtvrthodinku. A kdyby neměl ošklivou Jessicu Madsen. Hodně dlouhých nezáživných 80 minut, které se daly přežít jen díky pár napínavým scénám první půle a prostředí osamélého domu uprostřed polí... nedobrých 3.5/10. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak předně tahle Jessica Madsen určitě není ta Madsenova dcera Jessica, o který jsem se dočetl na wiki. Je šeredná jak půlnoc, zatímco Michael bejval hezoun. Leda by to byla kukačka. Takže těšíte-li se na nějakou mladší obdobu hezký Madsenovy ségry Virginie, máte smůlu. Smůlu máte i v tom případě, pokud se těšíte na horror, protože tohle je tři čtvrtiny nuda a čtvrtina komedie (teda asi nechtěná). Nejdřív starej dům ve kterým straší a uvnitř maminka s dcerkou a v noci jsou slyšet zvuky a venku blikají světla a mamince nikdo nevěří, ani poliši, ani bejvalej, takže vy zíváte a nadáváte co jste si to zase pustili za škvár, že takových pseudohorrorů už jste za pár posledních let viděli pár tuctů, no ale pak se na scéně objeví bubáci (snad prej potomci ještěrů skrývající se před lidstvem nebo co) a vy začnete vesele hýkat "ku.va tak tohle je teda fakt hustej bizár!", no a taky že teda je, tohle se teda fakt jen tak nevidí, maník v gumovým skafandru nebo fetišistický kombinéze nebo v čem, plnej xicht zubů a místo čela jeden vobrovskej blikací reflektor, fakt síla. A tyhle komický bestie prej vysávaj z lidí energii, hlavně z dětí. No, mám pocit že nějaká taková věc musela vysát i mozek z hlavy scénáristovi (a rejžovi v jedný osobě). Ale taky je možný, že je to nějaký rafinovaný dada a já to jenom nepochopil. Každopádně kdyby nebyla hlavní herečka tak příšerně hnusná, dám třetí, haluz je to totiž parádní. Zajímavost: Točeno v Gruzii. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama