Reklama

Reklama

Recenze (3)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dylan nosí v náprsní kapse džínové bundy flaštičku s alkoholem! Dokonce dvě! A v této epizodě vás čeká scéna se záchranou života. Stejně za to všechno může Brenda, ale tím se tam nikdo pak už nezabývá. I když je fakt, že kdyby se Dylan s Brandonem nesebrali a bez jakýhokoli informovaní zbytku grupy neodjeli někam na skály, tak by se to taky nestalo. Konec klasicky dojemný, se vším tím omlouváním apod. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parta z Beverly High si vyrazí do hor na tůru. Jelikož jim proprší tak zůstanou v zavšivené chatce, kde se dají do družného hovoru s párem novomanželů, aby si vyměnili své názory na vztahy, rozvody, děti atd. Nakonec do hor vyrazí Brandon a Dylan, aby stvrdili své přátelství tím, že si navzájem zachrání život. ()

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místy fakt brutálně přehnané! Jak se bojí vody?? V dešti se nedá jezdit, tak najdou hrozný ubytování? Proč mají všechno mokré? I zabalené jídlo? A pořád ty komedie kolem pití piva? Neřeším, že nejsou plnoletí, na což v americe slyší, ale oni se párkrát napili (Brandon jen jednou) a už jsou bývalí alkoholici, které sestřelí jedno pivo?? Kolikrát se už Steve napil a alkoholik není?? Neuvěřitelné... To bychom tady na severovýchodě byli dávno už všichni mrtví... ()

Reklama

Reklama