Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 2. svazek (2021) (série)


Utonulý obr (S02E08)

(epizoda)
  • USA The Drowned Giant

VOD (1)

Obsahy(1)

Moře vyplaví obrovské tělo mladíka, které přitahuje pozornost všech z okolí. (Netflix)

Recenze (40)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten nápad tady se mi děsně líbí a vyprávění toho vědce, který celou epizodu doprovází, tomu dodává takovej zvláštní nádech. ALE na druhou stranu je to děsně nerealistický (teď nemluvím o obrovi, kterej se najednou z ničeho nic vyplavil na pevninu) a směšný. A myslím tím, jak na to všichni reagujou. Chcete mi říct, že kdyby se něco takovýho objevilo, vláda, noviny, celej svět by prostě pokrčil rameny a nechal to bejt? Nemyslím si. Hnedka by kolem byla spousta vojáků nebo policajtů, miliarda článků, a následovalo by dlouhý vyšetřování, kde se vzal atd. Stovky vědců by zkoumaly, co je zač a co to má všechno do prdele znamenat. Určitě by nenechali lidi lízt po obří mrtvole nebo si vzít ostatky tý mrtvoly domů. Nehledě na to, že mrtvoly smrdí jako prase a hromadí se v nich spousta nemocí (lidi, co se na něm procházeli, včetně vědce, jsou teď nejspíš po smrti). A ten cápek, co si z něj dělal večeři? Mrtvej na 100%. Skvělej nápad, ale naprosto stupidní a nesmyslný provedení.Hodnocení: good taste but awful execution/10 ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A podle mě si druhá série zasloužila lepší závěr. Osobně bych ji ukončil předchozím dílem a ne tímhle. Prostě bych je prohodil. Jinak opravdu zvláštní vizuál. Auta působí až moc reálně. Lidé oproti tomu tolik ne... Nalezený mrtvý obr. Zajímavá myšlenka. A reálně zpracovaná, to uznávám. Mě jen podobné teorie moc neberou... 3* ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dumavá epizóda, ktorá sa mi ako ukončenie série veľmi páčila. Pre mňa jedna z dvoch epizód v sérii, čo mala tvorcovský presah a nebola len kvalitným sci-fi remeslom (druhou takou epizódou je "vianočný špeciál", zas úplne iný typ príbehu). Určitie nie najlepší diel, ale isto jeden z tých, čo skrátka zanechajú dojem ()

xsexbox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v druhom diele tejto série sa snažia divákovy vtlačiť ako sú veľryby dôležité, ale tuto nahradili mrtve telo velryby ľudským telom aby si ľudia uvedomili aky bizár je sa fotit s vyplavenými velrybami a skupinkovať sa.Potom samozrejme si časťami veľkej vzacnej velryby zdobia obchody a každý si rozdelí časti. Každé jedno telo je telesná schránka a ku každému má byť úcta ,aj vyplaveného živočícha. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filosofické povídání o nicotnosti lidské existence a smrti coby přirozenému a nevyhnutelnému údělu každé živé bytosti. Nijak zvlášť mě to nechytilo a neoslovilo, a to ani dějově a už vůbec ne animačně. Velmi slabé zakončení druhé série, která mě ovšem v součtu příjemně překvapila. 3 díly z 8 byly velmi povedené. Tato uspávající pseudo filosofická pouť mezi ně bohužel nepatří. [25 %] ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)

Reklama

Reklama