Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (257)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kreativní hřiště pro autory, geniální. Každá epizoda má svoje šílené animátorské prvky a celkově to funguje jako velkolepá animovaná mozaika. Opravdu epické umělecké dílo. Tohle je must watch pro všechny, každý si v tom najde to svoje. Další věc, která mě na tom hodně baví, je délka epizod, prostě 6-20 minutové díly je přesně ta správná volba pro tenhle seriál, víc by ani nemělo smysl a zbytečně by se to natahovalo. Jako jo, sem tam se objeví epizoda, která je divná, slabá nebo nudná, ale určitě se najdou lidi, které bude bavit + udělat prostě tolik hodně příběhů a ještě aby všechny fungovaly perfektně, to je snad nemožně, zvláště v animovaném žánru. Emoce a postavy jsou většina úplně popiči, během té krátké stopáže epizod se mnoho kdy sblížíte s postavou více než s postavami v celovečerním dvouhodinovém filmu. Průměr hodnocení epizod by mi vyšel do celkového seriálu a všech sérií nejspíše na 4 hvězdy, ale tady to jako celek funguje mnohem lépe, i když mnoho epizod bylo na 4 hvězdy, tak už jen díky všem těm originálním a kreativním prvkům, co nabízely musím ohodnotit 5/5, to prostě jinak nejde. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hodně těžko se tohle hodnotí jako celek.Každá povídka je jiná a i když oscilují mezi slabším průměrem až po naprosto vynikající kousky,vždy se i v těch slabších dá něco najít.Osobně sem nenašel ani jednu epizodu,která by mě vyloženě nebavila,nebo mi přišla úplně špatná.Zhruba tak polovinu si hodně rád dám ještě několikrát...80% ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Famózní projekt, u kterého se střídala naprostá tvůrčí genialita s nejpůsobivějším vizuálem za několik posledních let. A ten (bohužel ne vždy) naprosto unikátní přístup k odvyprávění děje a charakterizaci postav by měl být inspirací mnoha autorům. Čistá svoboda a umělecká kreativita z toho cáká na míle daleko a já chci podobných projektů víc. Pěkně prosím! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zastávám se názoru, že by měli tuhle sérii utnout v polovině a dál nepokračovat, protože ve druhý polovině se bohužel snižuje kvalita každým dílem, snad krom posledního 18týho. Krom toho jsem si však tuhle sérii kraťasů užila, a i když ji nemůžu prohlásit za jednu z nejlepších sérií, jak jsem si myslela ze začátku, některý epizody mi zůstanou v hlavě aspoň dalších pár měsíců a možná si je někdy pustím i znova. Za mě nejlepší kousky: Sonnie's Edge, Three Robots, The Witness, Beyond the Aquila Rift, Secret War. Každopádně pokud udělaj druhou sérii, doufám že se dočkám více poprsí, údú, krve a ruský Vodky. :) Po druhý sezóně: Co k tomu říct, stejný jako první série. Nějaký epizody úplně skvělý, co by si zasloužily dvou hodinovej film a nějaký zase takový nic moc. Co mě sere je, že druhá série měla jenom 8 dílů. To bych si radši počkala rok navíc a měla větší dávku, takhle to je jenom taková ochutnávka, co máte za hodinu hotovou. Ještě k tomu, když každej díl trvá tak 4 minuty. Nápad je to fakt skvělej, ale jestli bude třetí série, tak upřímně doufám, že nebude mít tak 4 díly. Tak naviděnou u příští série. ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Poměrně kvalitní výběr, je tu skoro všechno: horor, humor, absurdní humor, drama, pixarovka, steampunk, filosofie, velryby, Mary Elizabeth Winstead, cut scény ala videohry, Rusové a i ten Hitler se tu objeví. Vizuál je různorodý (z 95 % jsou to digitální triky a stylizace); většina povídek (nevím, jak jinak to nazvat) je vystavěná tak, že neustále něčím překvapuje a kolikrát jsem si při sledování řekl: „Škoda, že z toho není seriál. Chtěl bych vědět, co bylo dál.“. Jen těch robotů tam moc není. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Zimův umělecký styl se podobá stylu A.M. Cassandreho. Ten se specializoval na grafické plakáty složené z jednoduchých geometrických tvarů a gradientních kompozic s využitím geometrie k vytvoření obrázků. (Sancoo)
  • Příběh epizody je založen na krátké povídce „On The Use Of Shape-Shifters In Warfare“ od Marko Kloose. (NiWi)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama