Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů, který když jsem byl malý jsem sledoval strašně rád a stále dokola. Rodinka je to vcelku zajímavá a celkem i veliká a tak je jasný, že o hádky neni nouze. Sice jsem si nezvykl na všechny členy rodiny, ale jasný je, že táta Frank je nejcharismatičtější osobnost v jejich rodince, a na něm se seriál celkově upíná. Bohůžel v dalších sériích je seriál pouhé omýlení toho samého a už je to celkem nuda. (73%) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem si z nudy zakroutil knoflíkem na stařičkém grundigu z tůzu a koukám, co se to tomu Bobbymu zase zdá? POMelu vyměnil za jinou Milfku, harantů plný barák (patrně zásobárna budoucích Džejárových jater), do toho zmatený či vyhulený katakungfu Mitchell.... No, pár minut mi sežrala snaha o orientaci. Spíše moralitka pro menší diváčky (a zastydlé panny), než krutopřísný sitcom, ovšem stále lepší než většina televizní zábavy. O hvězdu to zdvihá Christínka Lakinková, provždy zosobnění výrazu ,,kapesní prcátko". ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Škoda, v době kdy jsem byl ve věku pro který je tento seriál určený jsem ho úplně minul, a přitom jsem si naprosto jistý že by mě skvěle bavil. Teď po pár dílech už můžu jen říct že je to jednoduchý,lehce nadprůměrný, občas vtipný a občas trapný sitcom u kterého se dá slušně zabít půlhodinka z jinak nudného odpoledne. ()

Oskar odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad uděluju opravdu výjimečně, ale v tomto případě nemůžu jinak. Krok za krokem je v mých očích schematická propaganda nejhrubšího zrna, maskovaná make-upem zubící se laskavosti. Matka, okázale zvládající kariéru i rodinu, neškodně troubovitý tatík, nezvedené dětičky, které vždycky provedou něco opravdu strašlivého (třeba si dovolí mít vlastní názor nebo se pokusí vymanit z bachařského dohledu rodičů), aby se za to mohly deset minut omlouvat a po tomto exemplárním pokání si se svými trapiči padnout do náruče. Nakonec se zdvihne kostnatý prstík, pronese se patetické ponaučení a nějaká ta bodrá replika na závěr... Nechutné. V každé epizodě je zaklíčováno podprahové sdělení: "Američané! Nevybočujte nám z řady! Nestarejte se o nic než o sebe, vláda řídí vaše životy za vás. Žijte průměrným životem pěšáků, do ničeho se nikdy nepleťte a budete v bezpečí. Když se budete často odvolávat na Boha a sem tam dáte pár starých hadrů na charitu, budete z obliga. A hlavně, hlavně si pamatujte, že kdo není jako vy, je špatný a je třeba ho převychovat." Krok za krokem je obludný zarudlý vřed, hnisající na tváři sitcomu. 0% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to viděla všechno. A i když stále trvám na tom, že jsou rozhodně lepší a zábavnější seriály, je fakt, že tuto rodinku si člověk oblíbí. Je to opravdu veskrze rodinný seriál. Nálepku "rodinný" bych mu určitě přiřadila na primárním místě. Komika mi tam vlastně přijde až druhořadá, přestože jí je tam fůra. Ale možná je to i tím, že vtipem si mě to ne vždycky získalo. Humor je spíš jednodušší a ne každému to asi sedne. Například Codyho jsem sice brala lidsky jako fajn charakter, ale málokdy mi přišel opravdu vtipný. Místy mě dokonce iritoval. Nehledě na to, že mě iritoval i ten divácký smích v pozadí, ale to ostatně k tomuto druhu seriálu z 90. let tak nějak patří. Hodně mě ale potěšilo, když v 5. sérii Codyho vystřídal Jean-Luc - protože u téhle postavy jsem se poprvé skutečně bavila. Český dabing taky výborný! Jen mě trochu mrzí, že celkově v průběhu sérií připadá na opravdu dobré a vtipné díly větší množství těch průměrných. Proto váhám mezi 3 a 4 hvězdami, protože je to dost na pomezí. Na druhou stranu je určitě fajn, že v průběhu sérií kvalita seriálu neklesá, spíš možná dokonce stoupá. Jean-Luc a Rich tomu jako postavy docela pomohly. ~(3,5)~ ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Veľmi nepríjemnú skúsenosť má za sebou predstaviteľka Karen Angela Watson. S popularitou seriálu sa zvýšili aj príjmy detských predstaviteľov. Watson sa tak už v mladom veku dostala k veľkému množstvu peňazí. Ale o peniaze ju pripravili jej rodičia. Tí ich investovali do vlastných záľub, hazardu a akcií, kvôli čomu takmer o všetko prišli. Herečka sa preto rozhodla po skončení filmovania založiť organizáciu, ktorá pomáha mladým hercom naučiť sa spravovať vlastné finančné prostriedky. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama