Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rád bych vystavěl pomník Daně Foster, naprosto jasně nejlepší postavě seriálu. Chvilky, kdy měla navrch (a že jich nebylo málo) jsem si vysloveně vychutnával, a ty, kde měli navrch ostatní (a že jich nebylo málo) vysloveně trpěl... Že ale uměla stírat zatraceně dobře. Kdyby jen zůstalo u těch jejích vítězství... Víc místa pak měla mít i Karen, protože party věnované její pitomosti byly jedny z nejvtipnějších. Proč to jen vždycky končilo tím, že i tahle naivní holka má srdce ze zlata?.. Na obou děvčatech je vidět celý problém seriálu. Mohlo to být pět, kdyby tam nebylo to kdyby. Takhle je to tak na 3 a půl... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na který se jako u Přátel dá dívat i po několikatý za sebou. I přes jeho stáří neztrácí ani dnes nic ze svého kouzla a jedinečnosti. Rád se na něj vždycky při repríze podivu. I když mi občas leze na nervy, jak je v každém dílu na konci nějaké morální poučení. Ale nic přeci není dokonalé. ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

"Dejna, Dejna, Dejna, kouká vočima svejma..." Styděla bych se nedat aspoň ty 4 čistě prostoduché hvězdičeky za léta čisté a prostoduché zábavy, kterou jsem si s touhle rodinkou a přilehlým Koudym užila. "Tý jo, ukradli McDonalda?!" A - ach Bože, visel tenkrát opravdu ségře na zdi plakát New Kids on the Block? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Lambert a Carol Fosterová po krátkej známosti uzavrú manželstvo a spoja svoje rodiny. Carol je matkou dvoch dcér Dany a Karen a syna Marka. Frankove deti sú Al, J.T. a najmladší Brandon. Neskôr ku nim pribudla ich spoločná dcéra Lili. Spolu, postupne, "Krok za krokom" vytvorili štastnú, veselú, americkú rodinku, ktorá sa objavovala na obrazovkách a zabávala televíznych divákov počas siedmych rokov (1991-1998). Výborný, mierne výchovný, sitcom. **** ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Kouďák! tento seriál dělím na část s Koudym a bez něho (pak už to nebylo zdaleka ono:(), škoda, že musel z osobních důvodů ke konci páte řady odstoupit (05E19 poslední díl)..byl ve vězení za napadení manželky (Sasha později prohlásil, že chránil svoji dceru před ex-manželkou, která brala drogy) a vrátil se až úplně na konci, v předposledním díle poslední série(. Vytratil se tam ten jeho rušivý a šoumenský element, bohužel...ale hodnocení nechám. / 04.02.2022 Po dlouhé době jsem sjel Krok za krokem a poměrně rychle. Seriál mě opět bavil, zase se mi vrátily vzpomínky na mládí kdy jsem tento supr seroš sledoval. Velká škoda toho nuceného odstoupení Codyho na konci páté řady, bez něj byl seriál poloviční. V šesté sérii byl sice Jean-Luc a snažil se, Cody byl ale jen jeden. Také některé postavy byly upozaděny a nedostávaly prostor, třeba Brandon nebo i Marc. Brandona toho v sedmé sérii odřízli úplně. Díru po Codym se snažili ještě zalepit mladým Ritchem Halkem, to byla velmi slabá náhrada. Tedy poslední díl je vyloženě zklamání, po takových letech a takto to utnout? Ukončí? Vyloženě žádné ukončení, rozloučení :( ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Cody (Sasha Mitchell) nosí klobouk ve tvaru sýru, který se nazývá „Cheesehead“. Je to klobouk, který nosí fanoušci týmu Green Bay Packers, kteří patří k nejúspěšnějším klubům v historii amerického fotbalu. Tomuto klubu fandí celá seriálová rodina Lambertů. (Lajty)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama