Reklama

Reklama

Melrose Place

(seriál)
USA, (1992–1999), 170 h 8 min (Minutáž: 43–93 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Thomas Calabro, Heather Locklear, Andrew Shue, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith, Jack Wagner, Laura Leighton, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Melrose Place je obdoba Beverly Hills 90210. Skupina mladých úspešných a najmä sexi ľudí byvá spolu v nájomnom dome a majú medzi sebou rôzne aférky a pletky. Navzájom sa milujú, neznášajú, podvádzajú a klamú, prosto Hollywood ako sa patrí. (ethos)

Recenze (144)

Aldamir 

všechny recenze uživatele

S odstupem let a s ohledem na to, že nejen českej, ale i americkej fenomén jménem seriál míří čím dál víc do pr*ele přidávám dodatečně třetí hvězdu. Děj (pokud se to tak dá nazvat) si naštěstí pamatuju jen velmi mlhavě, co si naopak pamatuju víc než dobře je to, že baby z MP pro mě byly v pátý šestý třídě velkými erotickými symboly (jejich morální kredit sem jaksi nebyl v té době s to rozlišovat;-)) a co si tak vzpomínám, tak spolužačky to měly v opačném gardu přesně stejně... Dneska už se tomu směju, ale ve skrytu duše bych stejně dal nevím co, aby to dávali znova a mně bylo zas dvanáct let...:-) ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Je právě tolik, kolik je, protože televizní stanice Nova uvádí další díl vašeho oblíbeného seriálu Melrose Place. Ano tak takové seriály, právě jako výše zmíněný, či Beverly hills jsou typickým příkladem toho, jaká produkce se tu hrála pár let po revoluci. Přehlídka dokonalých, krásných a mladých lidí se stupidními dialogy a scénářem. Ale ty dvě hvězdy za nostalgii. ()

Reklama

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (5) - 51. ročník (za rok) 1993 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Heather Locklear, 52. ročník 1994 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Heather Locklear, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Laura Leighton, 53. ročník 1995, 54. ročník 1996 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Heather Locklear ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"Pokračování" Beverly Hills tentokrát o problémech mladší střední generace, který se zpočátku tváří jako lehké dílko o citech, vztazích a běžných životních lapáliích a nakone ústí do téměř thrilerové roviny s kriminálními zápletkami, přestřelkami a až akčními sekvencemi. Nikdy mne však nezaujal, protože mi připadá umělý a fádní ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Další z "megaseriálů" tak trochu ve stylu Beverly Hills 90210. Američané asi opravdu mají nadbytek peněz, že mohou doslova vyhazovat milióny za další a další seriály jako je tento a jemu podobné. Na tyhle záležitosti se dá dívat jedině s nadhledem, protože k reálnému životu mají asi stejně daleko jako má lidstvo daleko k prvnímu krůčku po planetě Venuši. ()

Galerie (206)

Zajímavosti (19)

  • Rolu servírky Taylor mala pôvodne hrať Hunter Tylo, ale keď producenti zistili, že je tehotná, obsadili Lisu Rinnu. Herečka podala žalobu a vybojovala tučné odškodné. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Thomas Calabro (Michael Mancini) byl jediným hercem, který vydržel od první epizody do poslední. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama