Reklama

Reklama

Melrose Place

(seriál)
USA, (1992–1999), 170 h 8 min (Minutáž: 43–93 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Thomas Calabro, Heather Locklear, Andrew Shue, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith, Jack Wagner, Laura Leighton, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Melrose Place je obdoba Beverly Hills 90210. Skupina mladých úspešných a najmä sexi ľudí byvá spolu v nájomnom dome a majú medzi sebou rôzne aférky a pletky. Navzájom sa milujú, neznášajú, podvádzajú a klamú, prosto Hollywood ako sa patrí. (ethos)

Recenze (144)

Kalda69 

všechny recenze uživatele

V puberte, kdyz tento serial byl jeste novinka (teda alespon u nas na Nove), jsem to docela dost sledoval, stejne jako Beverly hills, Pobrezni hlidku a par dalsich ale kdyz si na to vzpomenu bylo to vlastne jen takovy zabijeni casu pred bednou a cuceni na hezky holky. O dej jsem se v ty dobe ani tak moc nezajimal. ()

jossC 

všechny recenze uživatele

A všichni se mají nejdřív rádi a pak samá intrika...Správně...Dal jsem jednu hvězdu a přitom jsem to vydržel sledovat.Prostě tenkrát byly tři tv programy a nazdar...Viděl jsem asi deset dílů.Možná i víc a nemám s tím problém.S 90210 to nemá vůbec nic společnýho,ale s reálným životem ve USA taky ne...Takže to vlastně má s 90210 společnýho spoustu...:-))Prostě limonáda pro holky a kluky,co věří ve štěstí v baráku z bazénem a tak podobně..:-))Jo a hlavně všichni můžou z fleku dělat modeling...:-))To je taky velice reálný.Tlusťocha abys pohledal..-)) ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Celkem obycejny serial, ktery zachycuje zivoty prumernych americanu kolem 25 let v jednom domovnim komplexu. Zobrazuje jejich vztahy, praci, uspechy i krize. Pro normalniho americana do 30let mozna zajimave, ale jinou vekovou kategorii nebo treba takoveho Cecha uz serial bavi jen chvili a nema silu udrzet si jej na delsi dobu. A ani to nemrzi... ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani všechny série, protože to bylo horší a horší. První řada ještě ušla, pak už to bylo jen o tom, jak tvůrci přemýšlí, kdo z postav se s kým ještě nevyspal a jak to napsat tak, aby to, že se spolu vyspí, vypadalo normálně... Bydlet bych v tom baráku nechtěl, má podezřele vysokou úmrtnost obyvatel... ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Při první řadě to vypadalo ještě jako docela slušný seriál. A stalo se to, co se obvykle stává. Nechci to rozebírat, už jen vzpomínání je dost drsný (všimli jste si například, že Amanda - Heather Lockler - se během seriálu stihne vyspat se všemi mužskými postavami kromě Matta, protože ten je homosexuál?). Bez Jacka Wagnera by to byla jen jedna hvězdička. ()

Galerie (211)

Zajímavosti (19)

  • Heather Locklear je šest sezon označována jako "special guest star". (Kulmon)
  • Původní formát počítal s tím, že každá epizoda bude tvořena samostatným příběhem. To se však nesetkalo s úspěchem a přešlo se na dlouhodobé děje, které se během sezóny vyvíjely. (kenny.h)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama