Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Knight jede do nejmenované země, aby vyzvedl pana Harringtona. Jenomže když ho u hranic vítají vojáci, je jasné, že se něco děje. Právě tam totiž totiž proběhl vojenský převrat. Plukovník Perada nechal zavřít prezidenta Sosu do vězení a vyhlásil stanné právo. Michael chce tím spíše přivést Harringtona domů. Jenomže je při tom sám chycen a postaven před popravčí četu. (Amper01)

(více)

Recenze (2)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

RC: "Devon by řekl, že děláme nekompromisní průnik." :) Tuhle hlášku jsem slyšel naposledy ve svých nějakých 12 nebo 13 letech, když právě tento díl vysílali. Teď po letech ji slyším opět a úplně se mi vybavila a vrátilo se mi dětství a školní léta, kdy jsme se spolužáky o KITTovi mluvili a i doma si hráli s autíčkem, které vypadalo jako Knightův parťák. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael ako revolucionár...a hneď sa postaví pred popravčiu čatu. Epizóda pekne akčná, občas sa dostaví aj nejaké napätie. Aj preto ide prekusnúť pár menších scén, ktoré sa iba skopíralovali z minulých častí (napr. preskok cez rieku). V epizóde sa objaví aj Miguel Fernandes - tradičný seriálový revolucionár či nepriateľský dôstojník - napr. Highlander alebo Hviezdna brána. Jemu záporné role fakt sedia. ()

Reklama

Reklama